891

Cu oja semipermanentă Cat Eye poți face adevărate opere de artă

Cea mai nouă lansare Melkior este oja semipermanentă Cat Eye, intens pigmentată, în 3 nuanțe potrivite cu această vară. O ojă versatilă, atrăgătoare, care se poate folosi ca atare sau în combinație cu Magnetul pentru Cat Eye, când poți realiza pe unghii adevărate opere de artă, chiar și fără să fii artist!

Vrei un model special pe unghiile tale? Nu te pricepi la pictura pe unghii, dar îți dorești o manichiură cu oja semipermanentă interesanta și unică? Atunci când mergi la salon sau la manichiuristă, cere-i să-ți prezinte noua metodă Melkior.

Oja semipermanentă Cat Eye de la Melkior vine în ajutorul manichiuristelor care vor să-și impresioneze clientele cu unghii mai altfel, decorate cu modele sofisticate, reallizate simplu și în timp record.

Cu oja semipermanentă Cat Eye captezi privirile, chiar dacă nu ai talent la pictură. Noua ojă este foarte pigmentată, are densitate medie și este destinata profesionistilor. Se poate folosi ca atare sau împreună cu Magnetul pentru Cat Eye.

Gama Cat Eye are cu 3 nuanțe:

Cum se foloseste OJA SEMIPERMANENTA CAT EYE?

OJA SEMIPERMANENTA CAT EYE trebuie aplicată peste un strat de culoare neagră (oja semipermanentă neagră) uscatp în Lampa UV LED. Aplicăm apoi un strat din OJA SEMIPERMANENTA CAT EYE aleasă, poziționăm MAGNETUL paralel cu unghia, fără să o atingem, așteptăm câteva secunde, apoi uscăm oja în Lampa LED UV. Este important să păstram Magnetul cât mai fix deasupra unghiei, la o distanță de 3-5 mm și să polimerizăm unghie cu unghie. Nu atinge cu magnetul suprafața unghiei cu Oja semipermanentă Cat Eye aplicata. Păstrează Magnetul în jur de 20 secunde nemișcat deasupra unghiilor, până când modelul ia formă pe unghie.

Este bine sa aplicăm modelul unghie cu unghie, pentru a obtine rezultatul dorit. Oja semipermanentă Cat Eye poate fi aplicată și în două straturi, FĂRĂ a folosi Magnetul. În acest caz, vei obține un efect paietat.

www.melkior.ro   #CatEyeMelkior

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.