306

Faianța pictată manual a ajuns și în România

Modele personalizate, tablouri clasice sau moderne pe faianța din baie sau bucătărie, pe terasă sau în sufragerie – orice vis decorativ devine posibil prin Cameleonia. Maeștrii artizani spanioli dau viață imaginației și preferințelor tale decorative pe faianța pictată manual cu ajutorul unor tehnici vechi de peste 500 de ani.

image1-a

 

Decorurile artistice din faianţă în format mare prezentate de Cameleonia sunt o noutate absolută în designul interior din România. Plăcile de faianţă pictate manual sunt arse în cuptor, timp de 24 de ore, la temperaturi până la 1000 de grade Celsius, conform metodelor tradiționale de fixare a culorilor pe suport ceramic. După tratarea termică, plăcuțele din faianţă pot fi spălate şi curăţate fără grija că s-ar putea decolora la montare sau în timp.

15  8 G914 Presentation2

Tehnica de montaj este aceeaşi ca la faianţa obişnuită, numai că, fiind realizată manual, fiecare tuşă de pensulă este unică. Existând variaţii de temperatură în ciclurile de coacere, culorile faianţei pot lua nuanţe uşor diferite, acesta fiind unul dintre motivele ce le oferă caracterul unic şi amprenta handmade. Astfel, acelaşi decor pictat de două ori de acelaşi pictor poate avea mici diferenţe în tabloul final. Această soluţie decorativă ne oferă posibilităţi nelimitate, singura barieră fiind aceea impusă de imaginaţia noastră.

Poți să-ți pui acum amprenta personală pe spațiul de locuit sau de birou și pe orice obiect de décor folosind magia Cameleonia – o tehnică ce dăinuie de sute de ani, adaptată timpurilor moderne.

Pentru mai multe detalii privind modul de realizare al decorațiunilor unicat pe faianță, prețuri și comenzi vezi site-ul Cameleonia sau pagina de facebook

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.