Horoscop 2017 Capricorn – Vești bune în carieră

10Horoscop 2017 Capricorn

În sfârșit, cariera voastră cunoaște un nou avânt în 2017, dragi Capricorni. Transformările subtile dar profunde prin care treceți de mulți ani sub influența lui Pluto vă îndeamnă să preluați controlul asupra vieții voastre, anul acesta și asupra carierei. Semnele bune au început să se vadă din toamna lui 2016, dar un Jupiter în casa profesiei și numelui-renumelui vostru bine aspectat de Saturn este exact ceea ce vă trebuie ca să fiți fericiți. Și, evident, să vă atingeți țintele pe catre vi le-ați propus în carieră și viață. Sunteți mai optimiști, mai ambițioși, viitorul vi se pare luminos și proiectele realizabile. Reputația crește, la fel și statutul. S-ar putea să aveți un protector discret sau dușmanii secreți să uite de voi o vreme – folosiți această perioadă în favoarea voastră.

Nu uitați că Jupiter în tranzit prin casa carierei e în careu cu Pluto din Capricorn și în opoziție cu Uranus din Berbec – șansele există, dar nu vă lăsați înșelați de false promisiuni și nu vă încredeți în cei care v-au mai înșelat odată. Orice schimbare ați face, studiați-o cu grijă și nu acționați sub influența primului impuls.

Tranzitele lui Pluto sunt lungi și transformatoare, prima jumătate a zodiei experimentează deja influențele lui din 2008, când Pluto a intrat în Capricorn (unde stă până în 2024). Este rândul celor născuți după 5 ianuarie să facă față provocării lui Pluto și să-și găsească noi surse de putere (inclusiv interioară) și control.

Saturn în casa bolilor cronice, bine aspectat de Jupiter și Uranus, vă dă o perioadă de stabilitate fizică, de vindecare sau ameliorare a unor afecțiuni sau de descoperire a celor ascunse. Mergeți la medic și îngrijiți-vă sănătatea, aveți toate șansele să o îmbunătățiți.

Din toamnă, speranțele voastre se împlinesc

Casa și familia sunt sub semnul schimbării pentru Capricornii din ultima decadă, care se bucură acum de șanse neașteptate în domeniu, cu efecte pe termen lung. Casa și cariera se potențează sau anulează reciproc, februarie e o lună dificilă, în care tranzitul lui Marte peste Uranus în casa a patra ar putea marca încheierea bruscă a unei perioade și un nou început. E și Venus acolo, cu oportunități – fiți cu ochii pe ele și deschiși la schimbare, dacă vreți ca ea să fie în favoarea voastră.

Din toamnă, Jupiter intră în Scorpion și în casa prietenilor și speranțelor voastre, care cresc, înfloresc și… se împlinesc, în cele din urmă. Sfârșitul de an vă extinde familia, cercul de relații și influența, Jupiter face aspecte bune cu Pluto, aducându-vă persoane noi în anturaj și protectori puternici. E o perioadă de grație, înaintea intrării lui Saturn în Capricorn (ianuarie 2018), care anunță o perioadă mai dificilă – doi ani și jumătate de responsabilități crescute și greutăți – realizările vor fi posibile și chiar probabile, dar uneori contra unui preț cam mare pentru ce primiți în schimb.

1

BERBEC 2017

2

TAUR 2017

3

GEMENI 2017

4

RAC 2017

5

LEU 2017

6

FECIOARĂ 2017

7

BALANȚĂ 2017

8

SCORPION 2017

9

SĂGETĂTOR 2017

10

CAPRICORN 2017

11

VĂRSĂTOR 2017

12

PEȘTI 2017

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou