Horoscop 2017 Pești – Oportunități financiare

12Horoscop 2017 Pești

Dragă Peștișorule, și pentru tine 2017 vine cu vești bune în casa banilor și a bugetului comun. Dacă ai primit anul trecut cererea în căsătorie așteptată, atunci anul acesta partenerul tău vine cu banii. Dacă nu, Jupiter în Balanță îți promite surse noi de câștig și o creștere a bugetului, pe termen lung. Poate că nu atât de substanțială cât se așteaptă sau ar avea nevoie, dar măcar cât să-i asigure protecție și un relativ confort.

Creșterea financiară ar putea veni la pachet cu o promovare sau o realizare profesională durabilă, pentru că Jupiter e în sextil cu Saturn din casa carierei voastre. Greu încercată în ultimii doi ani, anul acesta Jupiter și Saturn îți promit redresare și stabilitate – ai grijă ce decizii iei până la toamnă, pentru că ele vor avea efecte pe termen lung. Decizii bune poți lua în ultimele trei luni ale anului, când intrarea lui Jupiter în Scorpion ridică vălul confuziei și erorilor, îți dă intuiție, imaginație, creativitate și șanse reale. Oportunitățile pot apărea în orice domeniu, dar în mod special din relația cu străinătatea, studii și specializări, călătorii și spiritualitate.

Revenind la partea financiară a Peștilor, în mod special vizată de planete anul acesta – schimbări neașteptate în salariu și sursele de venit, mai ales în februarie-martie, când Marte și Venus trec tranzitează planeta Uranus în casa banilor voștri. Aveți grijă la cheltuieli și nu luați decizii bruște. Chiar dacă sunt implicate benefice puternice, rezultatul acestui tranzit este dificil de estimat. El vizează banii tăi și cariera, unde probabil vor apărea oportunități.

Realizări profesionale și șanse în carieră

Șansele în dragoste și în relația cu copiii apar în august, iar serviciul și sănătatea sunt bine văzute de planete în septembrie și octombrie, dar mai ales în noiembrie, când Venus și Jupiter sunt în casa prietenilor, relațiilor și speranțelor – care acum au toate condițiile să se împlinească.

Încă o veste bună pentru tine în acest sfârșit de an – Saturn iese pentru multă vreme (27 de ani) din Săgetător, unde a tranzitat aproape 3 ani domeniul carierei și al statutului tău social – o perioadă de frustrări, întârzieri, tracasări și tot felul de probleme în domeniu. E adevărat că ai avut și realizări, dar ele au venit cu muncă grea, străduință și un preț greu de plătit uneori. Din 2018, ai frâu liber să te dezvolți profesional după cum vrei, iar din toamna lui 2018, vei avea și sprijinul lui Jupiter. Vin așadar ani mai buni pentru tine – mult succes!

1

BERBEC 2017

2

TAUR 2017

3

GEMENI 2017

4

RAC 2017

5

LEU 2017

6

FECIOARĂ 2017

7

BALANȚĂ 2017

8

SCORPION 2017

9

SĂGETĂTOR 2017

10

CAPRICORN 2017

11

VĂRSĂTOR 2017

12

PEȘTI 2017

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou