312,899

Horoscop 2017

Un an amestecat, cu bune și rele, poate ceva mai bun decât 2016, dar cel puțin la fel de dinamic și transformator. Vă invit să aflați ce șanse vă rezervă la anul destinul astral citind Horoscop 2017.

Presentation5

Până în toamnă beneficiem de forța transformatoare a careului în T în semne cardinale între Pluto, Uranus și Jupiter – o configurație care adesea schimbă destine. În bine, pentru cei care știu să-i folosească puterea. Cei mai vizați sunt cei născuți în a doua jumătate a zodiei Capricorn, Berbec și Balanță, dar dublul careu ne atinge pe toți, în diverse domenii de viață. Dinamizant, poate prea rapid, mulți ne irosim energiile și nu mai ținem pasul cu schimbările, uneori neașteptate și profunde.

Cuadraturile Pluto-Uranus și Pluto-Jupiter intensifică entuziasmul, dau aroganță, rebeliuni, fanatism, bigotism, exces de zel, tendință la accidente. Opoziția Jupter-Uranus imprimă independență, indisciplină, căutarea noului cu orice preț, speculații riscante. Pluto în Capricorn este focarul acestei configurații – un loc de frustrare, dar și cel mai motivant. Ca să poți să-l stăpânești, astrologii ne îndeamnă să ne dezvoltăm calitățile zodiei opuse Capricornului, adică Racul: blândețea, emotivitatea, intuiția, romantismul, atașamentul, respectul pentru tradiție și familie.

Tot un punct de sprijin este și Saturn din Săgetător, în aspect bun cu Uranus din Berbec și Jupiter din Balanță – configurații care echilibrează impetuozitatea careului în T temperându-ne entuziasmul, dându-ne înțelepciune, seriozitate, concentrare, spirit practic, hotărâre și succes în acțiuni bine cumpănite.

Din toamnă, Jupiter intră în Scorpion, eliberându-ne de stresul dublului careu. Mai mult decât atât, în Scorpion Jupiter va fi timp de un an în aspect bun cu Neptun din Pești, dând un impuls nou creativității, imaginației, intuiției și deciziilor inspirate.

Să vedem așadar ce ne promit planetele în anul ce vine, pentru fiecare zodie. Nu uitați să verificați și predicțiile pentru Ascendent!

1

BERBEC 2017

2

TAUR 2017

3

GEMENI 2017

4

RAC 2017

5

LEU 2017

6

FECIOARĂ 2017

7

BALANȚĂ 2017

8

SCORPION 2017

9

SĂGETĂTOR 2017

10

CAPRICORN 2017

11

VĂRSĂTOR 2017

12

PEȘTI 2017

Mihaela Doina Radulescu
follow me

Mihaela Doina Radulescu

managing editor at 24life.ro
Jurnalist, cu experiență de peste 20 de ani în presă (BBC București, revistele Viva! și Avantaje), vă invit să vă bucurați de un jurnalism de calitate (interviuri, reportaje, știri, documentare) și promovare inteligentă (PR, copywriting, creative writing), de data asta pe 24life.ro. Motto: ”Life is an experiment. The more experiments you make the better”
Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#24Life.ro