Pe toți ne fascinează mâncarea

„Toți postează ce mănâncă. Cina arsă. Cârnatul din pauză. Mâncarea de la restaurant sau din excursii. Cuptorul de cărămidă construit în grădină….

Românii sunt mai deschiși la nou

Adriana Diaz a studiat la Bogota, locuiește în Barcelona și își vinde creațiile în mai multe țări din lume. Am întrebat-o despre…

Succes în lumea pesimiștilor

Lumea nu se împarte în aproape 200 de națiuni, ci în două tipologii de oameni: optimiști și pesimiști, crede Lydia Sarfati, un…

„Avem inflație de artiști și o piață neconsolidată a artei”

Sculpturile lui sar de pe soclu, râd, plâng și îți vorbesc, te trag de mânecă, par mai vii decât viii. Este imposibil…

Să învățăm să facem alegeri deștepte

Colecția acestui sezon semnată Ana Maria Cornea se numește „Second Nature” și este un mix ingenios de piese casual minimaliste și ținute…

Eco nu înseamnă neapărat scump

Hortense de Selva, arhitectă franceză cu o bogată experiență în materialele de construcție ecologice, amenajări interioare și tehnici de economisire a energiei…

Am simțit că trebuie să fac gențile mele

Oana Vasiloiu a fost dintodeauna propriul său stilist – își transforma tot ce cumpăra, genți și haine. Din 2007 face styling în…