3,347

Nou de la Monini! Ulei extravirgin cu arome și condimente

Monini lansează uleiul extravirgin care dă savoare preparatelor nu doar cu gustul bogat de ulei de calitate, dar și cu plante aromate și condimente mediteraneene. Nu trebuie decât să știi ce ulei să folosești la fiecare fel de mâncare, ai mai jos lista cu potriviri. Câteva picături sunt suficiente pentru a obține o aromă completă, merită să le încerci!

Monini ulei extravirgin cu arome mediteraneene

Monini a selectat o linie completă de uleiuri de măsline extra virgine aromate, care pot adăuga rapid și ușor o notă specială, gourmet, oricărui fel de mâncare. Gama a fost aleasă pentru a satisface toate gusturile, fără a pierde autenticele și tradiționalele arome ale bucătăriei italiene – atât de celebră și de râvnită în toată lumea.

Monini extra virgin cu trufe este cel mai potrivit pentru paste, carne și carpaccio, precum și pentru ouă, pizza și cheese fondue. Face ca fiecare rețetă să fie mai apetisantă!

Monini extra virgin cu busuioc este perfect pentru rețetele în stil italian. Este recomandat pentru paste, salate și este, de asemenea, excelent pentru a da aroma supelor. De asemenea, este potrivit pentru salate proaspete de paste și orez, roșii și mozzarela sau cartofi.

Monini extra virgin cu usturoi si chilli este potrivit pentru un gust picant al sosurilor de roșii, pentru pește sau supele de legume. Se recomandă la fripturi, legume raw și preparate și poate fi presărat din belșug peste deliciile savurate de toți cei cărora le place să adauge o notă HOT, picantă la mâncarea lor!

Monini extra virgin cu lamaie este ideal pentru salate și marinade, foarte bun pentru pește, fie el fiert și prăjit;și  este absolut special pentru preparatele din păsări de curte și legume. În plus, este potrivit și pentru a aroma aluatul pentru prăjituri.

Mai multe găsiți pe www.monini.ro, www.facebook.com/MoniniRomania

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.