Nou de la Melkior – culori care spun o poveste

Ce culori porți toamna asta pe unghii? Ce zici de câteva nuanțe puternice și sofisticate, care nu se demodează niciodată? E vorba despre gama Melkior New Collection Nail Lacquer „Storytelling”, nuanțe seducător de frumoase pentru o manichiură în trend.

Melkior New Collection Nail Lacquer „Storytelling”

Noua gamă conține 4 variante cromatice, din care 3 oje sunt lucioase și 1 ojă este perlată:

Oja lucioasă Magnetic
Oja lucioasă Pacific Blue
Oja lucioasă Trust Me
Oja perlată Purpur

Toate aceste oje Melkior se găsesc în cele 2 variante de sticluțe, de 15ml si de 4,5ml. Descoperă nuanța care îti pune în evidență frumusețea unghiilor și a mâinilor!

Melkior New Collection Nail Lacquer „Storytelling” sunt oje rezistente, care asigură o acoperire foarte bună și uscare rapidă.

Cum se aplică: degresează unghia foarte bine cu un Degresant, aplică apoi o bază pentru protecția unghiei, apoi aplică oja Melkior, în două straturi. Urmează un Shiny Top Coat pentru a accentua luciul ojei și a-i da rezistență sau un Accelerator de uscare pentru a-i grăbi uscarea.

Sfat: după fiecare aplicare, așteaptă un minut înainte de stratul următor, iar in cazul unor unghii exfoliate, curăță foarte bine zona exfoliată.

Îmbracă-ti unghiile în culori foarte puternice, în tendințe, pentru a putea demonstra că sezonul acesta tu faci ce vrei!

Primii 100 de clienți care cumpără azi o ojă din noua colecție Storytelling primesc un ulei de cuticule de 4,5 ml cadou.

 

24life.ro

24life.ro

Vizitați pagina noastră de Facebook


V-a plăcut articolul? Dați un like la pagina noastră de Facebook!

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.