Colecția de toamnă/iarnă 2014-2015, lansată de Oana Vasiloiu: „Am inventat un corespondent feminin pentru Kingdom”, spune autoarea.

Cu geanta-n cap, de Oana Vasiloiu

Ideea a venit de la fotograful meu, Cristian Crisbășan – el a propus, de la o glumă și de la ironiile legate de fosta soție a lui Columbeanu. Am zis ok, hai s-o facem! Cine înțelege – înțelege, cine nu, nu! de fapt, mă  adresez unei nișe, așa că oamenii care cumpără de la mine sunt niște oameni deschiși și de calitate. Am gândit că geanta este poate cel mai important accesoriu, pentru mine, cel puțin, geanta spune cam 80% despre o persoană, cele mai multe mesaje le primești vazând acest accesoriu. Plus că geanta înnobilează orice ținută, te scoate din impas, te ridică sau te coboară, știi cum se spune! Exact așa este! Am zis, ok, ridicăm geanta  la cel mai înalt rang, rangul de coroană. Punem gențile pe cap, ca și cum ar fi coroanele unor regine, și chiar așa au ieșit, ca o călătorie în mai multe epoci. Geanta e un simbol, ca și coroana. Și de ce să nu arătam acest lucru? Am revalorizat acest accesoriu.

Mai multe despre povestea genților semnate Oana Vasiloiu puteți citi aici

 

Colecția Oanei Vasiloiu se poate achiziționa direct din showroom, unde se pot face și piese la cerere. Sau online (mai nou!), de pe site. „Eu nu prea cred în vânzările on line”, spune Oana. „Gențile trebuie văzute, atinse și simțite, dar am făcut și un shop online – pentru clienții din afara țării sau din alte orașe.”

Proiecte de viitor. „Vreau să fac în showroom-ul meu un fel de social club, un loc unde lumea să vină, să bea un ceai sau un pahar de vin roșu și să mănânce o pralină făcută de un maestru șocolatier, un bun prieten de-al meu – Sufrageria lui Jean, se numeste brandul. Să organizez niște seri speciale, vreau să fac un loc unic, unde știi că vii și găsești numai lucruri one of a kind, făcute manual, poți să îți faci prieteni, să asculti un concert de jazz sau vizionezi un spectacol. Vreau să am designeri invitati, care să expună și ei, pe rând. Un mic muzeu de obiecte și produse de design contemporan.

model: Eugenia Andreea

make-up: Adeline Badescu

Foto: Cristian Crisbășan

24life.ro

Tags

#Shopping

Leave A Comment

Your email address will not be published.