Arome de Crăciun

Portocale confiate, turtă dulce cu scorțișoară, prăjiturele cu vanilie și migdale, delicioasa plăcintă cu mere – deserturi de la masa festivă? Irezistibilele arome de Crăciun sunt marca noii colecții de cosmetice lansate de Yves Rocher pentru sărbătorile sfârșitului de an.

 

Ghicitoare (ușoară): Sunt ambalate frumos, miros delicios și au grijă de ten și piele, sunt un cadou minunat și accesibil, care te scoate oricând din încurcătură. Răspuns: săpunurile, gelurile, cremele și săpunurile din noile colecții de Crăciun ediție limitată de la Yves Rocher!

Vă invităm să le priviți mai de aproape…

Portocală confiată și migdală: balsam de buze, săpun-gel, gel de duș și cremă de mâini, cu ambalaj inclus, 60 lei.

 

portocala

Portocală confiată și scorțișoară: săpun-gel pentru mâini, gel de duș gomant, gel de duș nectar, lapte sidefat pentru corp, balsam de buze și cremă pentru mâini (prețuri 9.9-13,9 lei)

Balsam buze Vanilie Gel de dus nectar Vanilie Lapte sidefat pentru corp Vanilie Ulei parfumat pentru baie Vanilie

 

 

 

 

 

 

Vanilie dulce: săpun-gel pentru mâini, gel de duș nectar, lapte sidefat pentru corp, cremă pentru mâini, ambalaj inclus, 80 lei.

 

Măr delicios: lapte sidefat pentru corp (30 lei), gel de duș nectar (9 lei), apă de toaletă (45 lei), lumânare parfumată (29 lei), cremă pentru corp 34,9 lei).

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.