Afrodita Resort & Spa Băile Herculane câștigă marele premiu al industriei SPA din Europa

Cu Afrodita Resort & Spa de la Băile Herculane, România câștigă marele premiu Innovative Spa Concept al Galei Innovative Spa Awards, organizate de ESPA (European Spas Asociation) în Croația.

Afrodita Spa&Resort Băile Herculane

România a fost reprezentată în concurs de proiectul SPA inaugurat la sfârșitul anului 2018 – Herculum Spa, de Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane. Proiectul a fost demarat în urmă cu trei ani, cu prospectarea și forarea unui izvor de apă termo – sulfuroasă, cea mai mare investiție de acest tip din ultimele două decenii pentru Băile Herculane. Izvorul de apă termală alimentează azi direct bazinele și piscinele din Herculum Spa.

Afrodita Resort & Spa este parte din grupul Bacolux Hotels, care însumează 1000 de locuri de cazare în Herculane, Craiova și Bușteni, cu o tradiție de 25 de ani în industria ospitalității din România. Societatea hotelieră are capital 100% românesc.

proiectul SPA inaugurat la sfârșitul anului 2018 – Herculum Spa, de Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane

Băile Herculane

România, mai exact proiectul Herculum Spa Băile Herculane, a concurat la Gala Innovative Spa Awards din Croația, alături de spa-uri din alte 21 de state membre, lideri în industria de SPA, balneo și sănătate. Herculum Spa din cadrul Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane reunește un concept unic, creat prin folosirea resurselor naturale specifice zonei în tratamentele și procedurile SPA.

,,Proiectul Afrodita Resort & Spa a fost unul provocator și interesant încă de la început”, spune  consultantul SPA Bacolux Hotels, Maria Rendeș. „Herculane este un loc atât de încărcat de istorie SPA, cu resurse naturale cu o valoare recunoscută de milenii, încât nu poți să nu te simți copleșit de responsabilitatea de a reînvia toate aceste comori.   Ceea ce am propus prin Conceptul Herculum a fost să transpunem aceste valori la cerințele de azi. Mesajul We own a heritage and master your wellness for present s-a dovedit imbatabil și ne-a adus aprecierea unui juriu prestigios de experți SPA internaționali.”

Herculum SPA de la Afrodita Resort & Spa Băile Herculane vorbește răspicat despre resursele românești de ape vindecatoare, într-un spa modern și original. Aici, metodele balneare tradiționale stau alături cu mândrie de  nevoile omului modern. Resursele naturale de cură sunt pentru toata lumea și nu doar pentru cei bolnavi sau în căutarea de tratamente precise.

,,Emoțiile au fost mari pentru echipa României. Juriul este format din specialiști europeni foarte bine pregătiți, iar proiectele aflate în concurs au fost toate la un nivel foarte înalt. Nu a fost o competiție ușoară, însă ne bucurăm că am putut obține acest premiu pentru industria din România”, spune Florin Băzăvan, Director General Bacolux Hotels

Premiul obținut de România prin Afrodita Resorts & Spa setează o direcție bună pentru industria spa și balneo din România.

ESPA (European Spas Asociation) este un organizatie non profit înființată în 1995 al cărei scop este suținerea industriei SPA din Europa, certificare a calității, precum și consultanță legislativă pentru statele membre. Fiecare stat membru având un reprezentat în bord-ul de conducere. România este reprezentată în board-ul ESPA de către OPTBR.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.