Baileys, partener oficial al concursului Eurovision

Vă place să beți ceva bun în timp ce urmăriți cu sufletul la gură cine câștigă anul acesta la Eurovision? Ei bine, aveți acum ocazia să vă bucurați de amândouă. Baileys, brandul de specialități pentru adulți, anunță un parteneriat de trei ani cu Concursul Muzical Eurovision, răsfățând cu delicii cea mai veselă și mai cosmopolită sărbătoare a culturilor și comunităților incluzive și diverse din lume. Într-o combinație cu adevărat delicioasă, acest parteneriat are toate ingredientele necesare pentru a fi o sărbătoare extraordinară!

Baileys &Eurovision

În calitate de partener oficial al evenimentul care va avea loc în Marea Britanie anul acesta în perioada 9-13 mai, Baileys va aduce momente vesele și savuroase atât la Liverpool Arena, cât și la petrecerile Eurovision din întreaga lume, căci milioane de oameni vor fi ‘Uniți prin muzică’ la acest eveniment unic.

Jennifer English, Global Brand Director la Baileys, a precizat: „Noi, cei de la Baileys, suntem fani înfocați ai Concursului Muzical Eurovision. Este cea mai veselă sărbătoare a culturilor și comunităților incluzive și diverse din lume. În calitate de cel mai îndrăgit brand de băuturi spirtoase din lume, suntem încântați să anunțăm parteneriatul dintre Baileys și Eurovision. Noi suntem convinși că toți au dreptul la răsfăț, indiferent de orientarea sexuală, etnie, abilități sau gen. Împreună, Baileys și Eurovision formează rețeta perfectă pentru o distracție cu adevărat delicioasă și așteptăm cu nerăbdare să-i răsfățăm cu delicii savuroase și încântătoare pe cei prezenți la Concursul Muzical Eurovision de anul acesta.”

Martin Österdahl, Director Executiv al Concursului Muzical Eurovision, a precizat: „Concursul Eurovision este cel mai mare eveniment muzical live din lume, îndrăgit de milioane de oameni de pe întregul glob. Tocmai de aceea este o încântare să ne asociem cu cel mai iubit brand de băuturi spirtoase din lume, Baileys. Concursul din acest an va fi pe cât de special, pe atât de spectaculos. Asteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm de Baileys la această sărbătoare si invităm pe toată lumea să ni se alăture si să fie Uniți prin muzică în luna mai”.

Toate ingredientele sunt pregătite pentru o celebrare savuroasă, prin urmare accesați Baileys.com pentru inspirație și rețete de specialități Baileys care se potrivesc oricărei ocazii de întâlnire din cadrul Concursului Muzical Eurovision din luna mai.

 Despre Baileys

Certificată B Corp, Baileys este o specialitate adecvată pentru adulți, lansată în Irlanda în 1974 si disponibilă în prezent pe 153 de piețe la nivel mondial. Detinută de Diageo plc, Baileys ocupă locul 7 între toate băuturile spirtoase distilate din întreaga lume. Echilibrul delicios dintre smântâna irlandeză, whisky si băuturi spirtoase definește lichiorul original Baileys Original Irish Cream. Portofoliul Baileys include Original Irish Cream, Salted Caramel, Espresso Crème, Strawberries & Cream si Colada. Pentru informații suplimentare, accesați www.baileys.com

Despre Diageo

Diageo este lider global pe piața băuturilor alcoolice, având un portofoliu remarcabil de băuturi cuprinzând branduri de renume precum whisky-urile Johnnie Walker, Crown Royal, JεB and Buchanan’s, vodca Smirnoff, Cîroc si Ketel One, dar și Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray și Guinness.

Diageo este o companie globală ale cărei produse se vând în mai bine de 180 de țări din întreaga lume. Compania este listată atât la Bursa din Londra (DGE), cât și la Bursa din New York (DEO). Pentru mai multe informații despre Diageo, oamenii, brandurile și performanțele companiei, vizitați www.diageo.com. Pentru informații despre consumul responsabil de alcool, inițiative și modalități de a împărtăși cele mai bune practici, vizitați platforma globală de resurse a Diageo, www.DRINKiQ.com. Urmăriți-ne pe Twitter și Instagram pentru noutăți și informații despre Diageo: @Diageo_News si @Diageo. Celebrăm viata în fiecare zi, pretutindeni.

www.diageo.com/en/society-2030

Despre Concursul Muzical Eurovision

Concursul Muzical Eurovision este cel mai mare eveniment de muzică live din lume. Este organizat anual de către Uniunea Europeană de Radio și Televiziune (EBU), cea mai importantă alianță mondială a serviciilor publice de mass-media (PSM).

Concursul, în cadrul căruia radiodifuzorii membri participanți ai EBU trimit o piesă în premieră pentru a le reprezenta țara, a avut loc în fiecare an începând din 1956, cu excepția anului 2020, când evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. 27 de țări au câștigat concursul cel puțin o dată.

37 de radiodifuzori vor participa la Concursul Muzical Eurovision 2023 în Liverpool, Regatul Unit. BBC va fi gazda în numele Ucrainei, după ce aceasta a câștigat la Torino în 2022 cu piesa „Stefania” a trupei Kalush Orchestra.

Concursul din 2022 a fost urmărit de peste 180 de milioane de telespectatori din întreaga lume la televizor și online.

EBU reprezintă 112 organizatii media din 56 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa; și are alti 30 de asociați în Asia, Africa, Australia și America. Misiunea sa este de a demonstra că PSM sunt indispensabile.

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.