Balanță Horoscop 2015

ID-10085293Balanță Horoscop 2015: Trei vești bune

2015 vine cu vești bune, dragi Balanțe! Cea mai bună e că e că Saturn părăsește casa banilor voștri. Chiar dacă bine aspectat în anumite perioade și v-a oferit oarece siguranță în domeniu, Saturn nu prea v-a lăsat spațiu de manevră. Iar din toamna trecută, domeniul banilor a rămas înțepenit de tot. Ei bine, puteți răsufla ușurate! În ianuarie, Saturn iese din casa banilor și intră în cea a comunicării, unde e bine aspectat de Jupiter și Uranus, în prima jumătate a anului. Așadar, veți avea realizări în scris, studiu, afaceri sau călătorii. Nu fără efort și întârzieri – că așa e Saturn, dificil și lent, dar de luat în serios. În octombrie 2015, banii vor primi un impuls de la tranzitul Soarelui și a lui Mercur prin Scorpion. Fiți cu ochii pe ei, ca să-i puteți folosi cum trebuie.

A doua veste bună a venit din vara anului trecut, odată cu intrarea lui Jupiter în Leu, în casa speranțelor voastre. Bine aspectat, marele benefic v-a susținut proiectele și v-a mărit cercul de prieteni. În prima jumătate a anului 2015, el e în aspect bun și cu Saturn, care la rândul lui vă înlesnește comunicarea, relațiile și călătoriile, studiul și afacerile. Saturn e în strânsă relație cu Uranus, în casa asociaților, și cu Jupiter, în cea a prietenilor. Poate că aceștia vin cu ajutoare și contracte noi, schimbând cu totul situația. Sau partenerul de viață vă ajută cu relații și bani, pe care decideți împreună să îi investiți în proiectele voastre. Indiferent care ar fi situația, ea merge spre bine. Ai jobul visat, banii încep să curgă și poate că… te căsătorești. Sau divorțezi, dacă lucrurile nu mai merg bine între voi de multă vreme. În orice caz, schimbarea e cuvântul de ordine în domeniul relațiilor, până în 2018.

Cea de-a treia veste bună apare în iunie și se prelungește până în august – 3 luni pe care Venus, stăpâna zodiei tale, le petrece în Leu, în tandem cu Jupiter – cea mai bună perioadă a anului. Relaxantă, plină de oportunități, îți poate împlini și speranțele cele mai ambițioase, folosește-o din plin!

Uranus e din 2010 în casa parteneriatelor, unde stă până în 2018, când iese din Berbec și intră în Taur. Aproape 8 ani de schimbare, care devin rutină. Închei relații, începi altele noi, mișcarea îți dă, de fapt, stabilitate. În prima jumătate a acestui an, Uranus e bine aspectat de Jupiter, deschizându-ți orizonturi și posibilități. Peste Uranus trec, până în august, Soarele, Venus, Marte și Mercur. Toate în trigon cu Jupiter și Saturn, aducând cu ele șanse, oameni și idei noi.

Nu uita de Neptun în casa serviciului și a sănătății. Confuzii, diagnostice greșite, tratamente alternative care n-au nici un efect. Sau au unul contrar celui scontat. Dacă stai bine cu sănătatea, s-ar putea ca lucrurile să nu fie prea roz la serviciu. Ceva nu înțelegi, apreciezi greșit, poate că te înșeli asupra unui subordonat sau sacul tău cu idei e pe sfârșite. Ai grijă ce semnezi, mai ales în ultima săptămână de noiembrie și prima din decembrie, când Neptun e în cuadratură cu Mercur, Soare și Saturn în Săgetător.

Casa e sub lupă de câțiva ani buni, de când Pluto a intrat în Capricorn (2008) și îți transformă subtil mediul de familie sau relația cu părinții. Din a doua jumătate a acestui an, Pluto în trigon cu Jupiter e de partea ta și te susține în acțiuni. Poate că te decizi să te muți într-o locuință mai mare sau cu familia, într-o vilă. Sau dimpotrivă, să îți iei o garsonieră și să te muți singură. În oricare din variante, transformarea îți este favorabilă.

BERBEC

BERBEC

taur

TAUR

GEMENI

GEMENI

rac

RAC

LEU

LEU

fecioara

FECIOARĂ

scorpion

SCORPION

sagetator

SAGATĂTOR

capricorn

CAPRICORN

varsator

VĂRSĂTOR

PESTI

PEȘTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Image courtesy of adamr at FreeDigitalPhotos.net

Redactia
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.