Batoanele F1 Express, acum într-o nouă formulă

Herbalife Nutrition lansează Batoanele nutriționale Formula 1 Express într-o nouă formulă, o alternativă practică pentru un mic dejun sau prânz când ești în mișcare, ușor de luat cu tine, oriunde ai fi. Iubitorii de ciocolată vor regăsi într-un baton nutritiv o combinație delicioasă de chipsuri de ciocolată și chipsuri crocante de soia, totul învelit în ciocolată neagră.

Batoanele F1 Express

Batonul F1 Express este o masă completă din punct de vedere nutrițional, care oferă o nutriție excelentă într-un singur baton delicios cu aromă de ciocolată neagră. Noua formulă a Batonului Express conține 25 de minerale și vitamine, este bogat în proteine, cu 13g per baton, și în fibre, cu 7g per baton, reprezentând 28% din aportul zilnic recomandat de fibre*. Poate fi consumat și de către vegetarieni și nu conține coloranți și îndulcitori artificiali.

Batoanele nutriționale Formula 1 Express sunt ideale pentru o alimentație echilibrată și menținerea greutății, deoarece pot înlocui una dintre mesele principale zilnice. Cu o cantitate mai mare de vitamine și minerale, mai multe proteine și fibre, noua formulă oferă o alternativă sănătoasă și confort, fiind și ușor de luat cu tine. Prin lansarea acestei noi formule, continuăm să furnizăm produse nutritive care îmbunătățesc obiceiurile alimentare și care au efecte de durată pentru cei care își doresc să aibă un stil de viață mai sănătos. Dezvoltarea celor mai gustoase produse de nutriție, de cea mai înaltă calitate, se află în centrul a tot ceea ce facem”, declară Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Batoanele nutriționale Formula 1 Express sunt disponibile în România începând cu data de 15 iunie, prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife care pot fi contactați accesând https://contact.herbalife.ro/ .

Despre Herbalife Ltd.

Herbalife (NYSE: HLF) este o companie și totodată o comunitate de primă clasă ce activează în domeniul sănătății și al wellnessului și care schimbă viața oamenilor încă din 1980 prin produsele sale excepționale pentru nutriție și oportunitatea de afaceri oferită distribuitorilor săi independenți. Compania oferă consumatorilor din peste 90 de țări, produse care au la bază studii științifice și care sunt disponibile doar prin intermediul distribuitorilor independenți, inspirându-i astfel pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos și activ, pentru a-și trăi viața la cel mai înalt nivel.

Herbalife încurajează investitorii să viziteze website-ul dedicat acestora la adresa ir.herbalife.com, unde sunt publicate informații financiare și nu numai.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.