Berbec Horoscop 2015

Berbec Horoscop 2015: În sfârșit, recompensele

freedigitalphotos.net ID-10085286De vreo 4 ani, Berbecii, mai ales cei născuți în primele două decade, simt din plin efectele tranzitului planetei Uranus în zodia lor, în cuadratură cu Pluto din Capricorn. Aproape că s-au obișnuit cu schimbările mai mult sau mai puțin dorite, cu grijile și confruntările, sunt obosiți să se tot transforme. Cariera lor e plină de provocări și poate că și-ar dori un moment de respiro, oricât de mult le-ar plăcea provocarea. Ați muncit, dragi Berbecuți, ei bine, anul acesta vin, în sfârșit, și recompensele. Prima jumătate a lui 2015 este energizantă, antrenantă, cu promovări, cu oportunități financiare și demersuri reușite. Dacă nu v-ați găsit încă jumătatea, anul acesta aveți șansa să o întâlniți. Sau să aveți un copil. În orice caz, prima jumătate a anului va fi mai ușoară, mai veselă și mai promițătoare decât ce ați trăit în ultimii ani.

Știu că sunteți de felul vostru înflăcărați și repeziți, trăsătură care vă aduce în general necazuri. Vorbesc și despre voi, cei cu Ascendentul în Berbec, chiar și despre cei cu Marte în această zodie. V-ați dori de multe ori să vă abținut de a spune omului verde-n față ce gândeați sau de a fi făcut gesturi ostentative care au nimerit prost, de cele mai multe ori. Anul acesta se pare că fie sunteți mai ponderați în acțiuni, fie inițiativele voastre intempestive sunt bine primite.

Martie și aprilie sunt lunile voastre de glorie, bucurați-vă de ele. Pregătiți-vă să acționați și plănuiți înainte, chiar dacă planificarea nu e punctul vostru forte. Dacă folosiți energia și răbdarea lui Saturn și gândiți totul în avans, pe termen lung, acțiunile voastre vor fi încununate de succes.

În mai și iunie definitivați ce ați început în lunile anterioare. Poate fi momentul unei mari iubiri sau al unei reușite cu copiii, un examen/test luat cu o notă mare, o călătorie importantă, un training sau o diplomă pe care vi le doreați de multă vreme. Timp de patru luni, Venus face o frumoasă conjuncție cu Jupiter timp de trei luni în Leu (10 iunie – 9 august), copleșindu-vă cu daruri, momente pasionale și oportunități legate de copii, și apoi în Fecioară (octombrie – noiembrie), când vă pregătește surprize plăcute la serviciu și cu sănătatea.

Domeniul banilor câștigați prin forțe proprii se activează în aprilie și prima jumătate a lunii mai, când sunt șanse mari să avansați în funcție și să vă crească salariul. Atenție și la cheltuieli, pentru că Marte se alătură triadei Venus-Soare-Mercur și începe să risipească fondurile proaspăt intrate în cont. Iunie și iulie vă promit o realizare în domeniul casei, căminului sau pentru părinți, august e din nou despre iubiri împlinite și proiecte noi la serviciu, o dată cu intrarea lui Jupiter și Mercur în Fecioară. Șanse bune la serviciu veți avea tot restul anului și în prima jumătate a anului viitor, dar sfârșitul de octombrie 2015 este cel mai bun. Începutul lui octombrie vine cu parteneriate profitabile sau poate cu decizii importante privind situația matrimonială. Pe la mijlocul lui noiembrie situația partenerială e în schimbare, Marte Venus în Balanță, agită apele și emoțiile, vă poate scoate din echilibrul temporar, duce la decizii pripite și schimbări neașteptate, e bine să fiți ponderați și vigilenți. E vorba și de bunuri comune, aveți grijă cum le gestionați și împărțiți. Ultima lună din an e propice călătoriilor, studiilor și relațiilor cu străinătatea, unde vă așteaptă o mare realizare, pe termen lung.

 

taur

TAUR

GEMENI

GEMENI

rac

RAC

LEU

LEU

fecioara

FECIOARĂ

balanta

BALANȚĂ

scorpion

SCORPION

sagetator

SAGATĂTOR

capricorn

CAPRICORN

varsator

VĂRSĂTOR

PESTI

PEȘTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Image courtesy of adamr at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.