Centru de vaccinare fără programare la Dragonul Roșu

Centrul Comercial Dragonul Roșu, parte a grupului Niro Investment Group, anunță deschiderea unui centru de vaccinare anti-Covid deschis publicului larg, continuând astfel să se implice în proiectele care aduc beneficii comunității din care face parte.

Centru de vaccinare la Dragonul Roșu

Compania a inițiat toate demersurile necesare cu autoritatile care au atributii in domeniu si a asigurat amenajarea si utilarea spatiului dat in folosinta care va fi deschis publicului luni 17 mai, de la ora 11.00. Centrul este amplasat in parcarea din zona Dragonul Rosu Oriental si dispune de locuri de stationare pentru toti cei care vin la vaccinare cu masina personala. Va exista un singur flux de vaccinare iar imunizarea se va realiza cu serul Pfizer-BioNTech. Cei care doresc sa se imunizaze, o pot face fara programare prealabila, doar cu prezentarea actului de identitate valabil. Programul va fi intre orele 08.00 – 14.00, de luni pana sambata.

Campanie este derulata in parteneriat cu Ministerul Apararii Nationale, unitatea mobila a Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”, Prefectura Ilfov, Primaria Dobroesti si Directia de sanatate Publica Ilfov. Guvernul Romaniei, Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale.

In cadrul aceleiasi initiative, pentru a asigura acces extins si facil la vaccinare tuturor locuitorilor din zona, unitatea mobila va continua programul de vaccinari in intervalul 15.00-20.00 intr-un centru organizat de Primaria Dobroesti in incinta Salii Sporturilor. Programul se va desfasura zilnic iar duminica orarul de functionare va fi 08.00 – 20.00, exclusiv in locatia asigurata de Primarie.

Dl. Catalin Marius Dragota, Director Operational al Centrului Comercial Dragonul Rosu, a declarat: ,,Dragonul Rosu a fost printre primele unitati private care s-au mobilizat exemplar in prevenirea raspandirii virusului SARS-COV-2. Aceasta pandemie ne-a aratat tuturor cat de repede se pot schimba lucrurile si mai ales cat de vulnerabili suntem in fata unor provocari imprevizibile. Noi am pus accent pe continuarea in siguranta a activitatii si pe grija pentru sanatatea angajatilor, clientilor si partenerilor nostri. Deschiderea punctului de vaccinare din parcarea complexului comercial Dragonul Rosu este cea mai recenta dintre initiativele prin care ne propunem sa fim alaturi de comunitate. Este un gest de solidaritate si mai ales de responsabilitate pe care nu l-am fi putut duce la bun sfarsit fara increderea si suportul partenerilor nostri institutionali. Suntem onorati ca am putut veni in sprijinul populatiei dar si al autoritatilor implicate in lupta impotriva acestei pandemii. Multumim pentru increderea acordata in mod special Ministerului Apararii Nationale, care inca odata s-a ridicat cu profesionalism la inaltimea misiunii sale de a sprijini si proteja comunitatile, transformand aceasta initiativa intr-o oportunitate de vaccinare facila pentru cei care locuiesc si activeza in zona”.

Protejarea sanatatii angajatilor, partenerilor si clientilor este prioritara pentru Dragonul Rosu SA, companie membra a Niro Investment Group. Inca de la semnalarea primelor cazuri de infectie cu coronavirus pe teritoriul Romaniei, administratia complexului comercial Dragonul Rosu a instituit o serie de masuri de preventie a raspandirii virusului, in concordanta cu recomandarile autoritatilor de sanatate publica din Romania, precum  actiuni suplimentare de igienizare a spatiilor comune, instalarea unor recipiente cu dezinfectant la intrarile in complexul comercial, informarea publicului, comerciantilor si angajatilor cu privire la mesajele de preventie transmise de catre autoritati.

Zona Comerciala Dragonul Rosu are peste 5.000 de magazine care genereaza un trafic semnificativ de oameni din Bucuresti si restul tarii care viziteaza zilnic complexul, iar prin deschiderea acestui punct de vaccinare compania isi asuma inca o data responsabilitatea de a proteja oamenii si de a contribui la limitarea raspandirii virusului.

Informatii actualizate cu privire la activitatea de vaccinare in cadrul complexului comercial Dragonul Rosu vor fi disponibile pe site-ul dragonulrosu.ro.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.