CND, Gelish și Morgan Taylor toamna 2018: Go Wild!

Vă prezentăm două dintre cele mai importante colecții de culori și texturi ale acestui sezon pentru lacurile de unghii: CND Wild Earth și Gelish și Morgan Safari 2018. Inspirate din frumusețea toamnei, acestea celebrează reconectarea cu natura, cea mai bogată sursă de inspirație în creație.

CND Wild Earth

Lasă-ți imaginația să zboare și îndrăznește să visezi! CND Wild Earth explorează aventura locurilor sălbatice, încă nepoluate de civilizație. Fiecare culoare e disponibilă în VINYLUX ™ Long Wear și SHELLAC ™ Brand Gel Polish, cu texturi și nuanțe bogate, în ton cu diversitatea și frumusețea naturii.

Gelish și Morgan Taylor African Safari 2018

Inspirată din peisajul panoramic al unui safari african și de amprentele grafice vibrante ale culturii africane, colecția de toamnă te duce cu gândul la aventura explorării Parcului Serengeti: tonuri bogate de pământ, dar și nuanțe perlate strălucitoare de safir, cositor și granit. Le găsești ca lac semipermanent Gelish și ca lac de unghii săptămânal, Morgan Taylor. Și pentru prima dată, ca pulbere de culoare Gelish Dip.

„Am vrut să adăugăm un strat suplimentar de bogăție și textură paletei de culori de toamnă”, spune Danny Haile, CEO și fondator al Gelish Soak-Off Gel Polish. „Pentru această colecție ne-am lasat inspirați de peisajul uimitor din Africa și de spiritul aventuros al celor ce se avântă în eplorarea acestei regiuni. ”

6 noi nuanțe:
• Are You Lion to Me? – Pewter Shimmer
• Off The Grid – Black Brown Creme
• No Cell? Oh Well! – Sapphire Blue Pearl
• Wanna Share a Tent? – Garnet Red Pearl
• No Sudden Mauves – Rose Mauve Pearl
• Neutral by Nature – Warm Nude Creme

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.