Colecții Yves Rocher în ediție limitată, pentru Crăciunul 2017 (P)

Cremoase, spumoase, delicate, aromate – îți vine să le mănânci. Ca în fiecare an, Yves Rocher ne răsfață de Crăciun cu produse de îngrijire și spa numai bune de pus sub brad și de dăruit celor dragi. De data asta, două colecții delicioase cu vanilie și fructe, în spiritul sărbătorilor care se apropie.

Yves Rocher Craciun 2017

Fructe de Poveste și Vanilie Albă

Cele două colecții în ediție limitată de Crăciun sunt: Fructe de Poveste și Vanilie Albă. În amândouă găsești tot ceea ce ai nevoie pentru un ritual complet de îngrijire a corpului, cu aromă de vanilie sau fructe de pădure: balsam nutritiv pentru buze (14,9 lei); cremă pentru mâini (tub 14,9 lei); săpun gel pentru mâini (flacon-pompă, 14, 9 lei); gel de duș (flacon de două dimensiuni, de 200 și 400 ml, 14,9 lei respectiv 18,9 lei); lapte parfumat pentru corp (18,9 lei); balsam pentru corp și exfoliant pentru corp (45,9 lei/cutia); apă de toaletă 47,9 lei/sticluța 100 ml cu vaporizator.

Seturi cu surprize

Calendarul surprizelor de Advent

Cutia Calendar este un cadou minunat de Moș Nicolae, pentru că are 24 de cutiuțe pline cu surprize, câte una pentru fiecare zi de decembrie, până de Revelion. Dar și de Crăciun, pentru o lună veselă de ianuarie – 24 de mici bucurii pentru fiecare zi, parfumuri, produse de îngrijire și machiaj, ambalate într-un set modulabil, reutilizabil și reciclabil. Setul costă 199 lei.

Căsuța din Povești

Nu e din turtă dulce, dar la căsuța asta bunătățile se găsesc în interior: Cremă de mâini, gel de duș și lapte de corp, balsam nutritiv pentru buze. Cu parfum condimentat de Vanilie Albă sau aroma Fructe de Poveste, setul evocă atmosfera Crăciunului din poveștile copilăriei. Preț: 39,9 lei

Produsele nu conțin parabeni sau uleiuri minerale. Sunt formule ușor biodegradabile, din ingrediente 98% de origine naturală, testate sub control dermatologic.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.