De Ziua Pământului, Tommy Hilfiger lansează colecția „One Planet”

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției capsulă Primăvara 2021 TOMMY HILFIGER ”One Planet” dedicată atât bărbaților cât și femeilor. Noua colecție celebrează Ziua Pământului și face un pas în plus în ambițioasa călătorie de sustenabilitate a brandului.

Colecția capsulă prezintă materiale organice și reciclate dar și mesaje pozitive pentru planetă, continuând ambițioasa călătorie a sustenabilității pe care Tommy Hilfiger a început-o.

Colecția conține piese statement realizate din materiale organice și reciclate, având integrate mesaje pozitive față de planetă din dorința de a inspira decizii mai sustenabile atât de Ziua Pământului dar nu numai. Colecția capsulă ‘One Planet’ este disponibilă în magazinele selecționate, la nivel global, începând cu 15 Aprilie 2021.

Nu există un moment mai bun decât Ziua Pământului pentru a ne opri din ceea ce facem și să apreciăm importanța casei noastre,” a spus Tommy Hilfiger. „Avem o singură planetă și, ca brand, recunoaștem importanța protejării ei. Prin colecția capsulă „One Planet” sperăm să îi inspirăm pe fanii noștri să meargă mai departe împreună (”moving forward together”), într-un  mod mai sustenabil. Acum este momentul să răspândim dragostea și conștientizarea climatului în tot ceea ce facem.”

Tommy Hilfiger

Campania colecției capsulă „One Planet” o are ca protagonistă pe Mogli, din Berlin, care s-a dovedit a fi cu adevărat multi-talentată. Cântăreață, compozitoare, producătoare de film, designer și activist, Mogli își folosește canalele social media pentru a milita pentru un mod de viață mai blândi – atât față de oameni, cât și de planetă. Ședința foto pentru campanie a avut loc în Berlin și a fost realizată de fotograful Jana Gerberding. Pentru a celebra lansarea colecției, Mogli va prelua pagina oficială de Instagram Tommy Hilfiger, unde va găzdui o discuție live pe 22 aprilie 2021, atunci când are loc Ziua Pământului.

În toată colecția, care conține pantaloni de trening super-moi, hanorace cu glugă sau la baza gâtului, tricouri simple și polo, se regăsesc trei elemente grafice unice pentru Ziua Pământului. Pe treningurile realizate din material reciclat se regăsește imprimat un desen al planetei înconjurată de o mulțime de oameni, cu mesajul: „Viitorul este frumos, împreună reușim” (”The Future is Bright, Together We Succeed”). În timp ce pe tricourile și hanoracele concepute în culori pastelate, emblematicul logo al brand-ului este reinventat, având ca sursă de inspirație mesajul „Spreading Love”.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferă produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

Citește și:

Tommy Hilfiger lansează colecţia de toamnă 2020 în colaborare cu Lewis Hamilton, campion de formula 1
Tommy Hilfiger Kids 2020, din septembrie în magazine

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.