DoubleTree by Hilton deschide 6 noi hoteluri în Europa

Hilton (NYSE: HLT) a confirmat astăzi extinderea semnificativă a portofoliului DoubleTree by Hilton, anunțând șase noi hoteluri europene în Italia, Franța, România, Ungaria, Olanda și Germania. DoubleTree, marca Hilton cu servicii complete, a înregistrat cea mai rapidă creștere în Europa, 37 de hoteluri fiind preconizate să se deschidă în regiune în următorii cinci ani. Hotelurile se alătură celor peste 120 de proprietăți DoubleTree by Hilton care operează în prezent în Europa.

DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof – Germania

DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof – Germania

Patrick Fitzgibbon, vicepreședinte senior, dezvoltare, EMEA, Hilton a declarat: „De la sosirea sa în Europa în 2008, DoubleTree by Hilton a fost în mod constant un exemplu de dezvoltare a segmentului de lux european, operând acum în 19 țări cu intenția de a intra în alte șapte țări în următorii ani. DoubleTree by Hilton este un brand foarte potrivit pentru a atrage cererea proprietarilor pentru imobile de conversie, iar reputația sa globală considerabilă și baza de clienți fideli transformă brandul într-o oportunitate de dezvoltare atractivă. Hilton a ajuns la 600 de hoteluri în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, 140 dintre acestea fiind sub denumirea DoubleTree by Hilton, iar aceste șase hoteluri sunt localizate strategic pentru a valorifica creșterea la nivelul preferințelor clienților și cerințelor companiilor, marcând totodată intrarea Hilton în noi destinații.”

Shawn McAteer, director brand global, DoubleTree by Hilton, a declarat: „Creșterea robustă înregistrată de DoubleTree by Hilton în Europa și debutul său în noi destinații din întreaga regiune aduc mai multe oportunități de a oferi primirea călduroasă și ospitalitatea caracteristică la care se așteaptă oaspeții de la un brand atât de renumit. Cu facilități de cazare contemporane, spații de reuniuni și evenimente dotate la cel mai înalt nivel, centru de wellness primitor și experiențe gastronomice unice, aceste noi proprietăți reflectă succesul strategiei de creștere globală a mărcii și sunt pregătite să întâmpine turiștii din întreaga lume care călătoresc pentru afaceri sau agrement.”

DoubleTree by Hilton Brașov City Centre – România

DoubleTree by Hilton Brasov City Centre va deveni primul hotel Hilton din Brașov, cel mai vizitat oraș al României după București, faimos pentru bogata sa istorie medievală. Hotelul de lux va fi situat ideal chiar în centrul Brașovului, oferind acces facil la cele șase parcuri industriale ale orașului și la vechiul oraș istoric pentru a atrage turiștii veniți pentru afaceri sau agrement. Programat în prezent să se deschisă în 2024, facilitățile sale vor include un bar pe acoperiș, un cazinou cu intrare separată, spații pentru reuniuni, precum și un centru de fitness și wellness. Proprietatea va opera în baza unui acord de gestiune dintre Hilton și Crown Venus Residence Estate SRL.

DoubleTree by Hilton Sittard – Olanda

Recent inaugurat în decembrie 2021, DoubleTree by Hilton Sittard este rezultatul unui acord de franciză cu Black Label Hospitality. Clădirea istorică găzduiește 90 de camere, restaurantul francez al hotelului deschis pe tot parcursul zilei, un centru de fitness, spații pentru reuniuni și evenimente, precum și excepționalul Bar Bisco din fosta capelă a proprietății. Hotelul se află la o distanță de cinci minute de principalele atracții ale orașului, printre care multitudinea de clădiri de secolele al XVI-lea și al XVII-lea, fiind în același timp la scurtă distanță de Germania și Belgia. DoubleTree by Hilton Sittard este primul hotel Hilton din provincia olandeză Limburg și prezintă o ocazie unică pentru Hilton de a atrage turiștii locali, naționali și internaționali care călătoresc pentru afaceri sau agrement.

DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof – Germania

În urma unui acord de franciză cu Schweizerhof Hotel GmbH & Co. KG, DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof s-a deschis în decembrie 2021 cu planuri pentru o strategie de investiții în etape succesive în primăvară și vară ce va spori confortul deja de invidiat al hotelului. Fiind primul hotel Hilton din Hanovra, capitala Saxoniei de Jos și unul din principalele orașe de expoziții din lume, hotelul va ajuta orașul să găzduiască anual peste 60 de expoziții internaționale și naționale. Hotelul cu 200 de camere este situat în mod convenabil la mai puțin de un kilometru de districtul bancar și judiciar al Hanovrei și în apropierea gării din Hanovra. Printre facilități se numără un restaurant și bar bistro, 880 de metri pătrați de spații pentru reuniuni, precum și centrul de wellness și SPA.

DoubleTree by Hilton Hannover

DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof – Germania

DoubleTree by Hilton Lyon Eurexpo – Franța

DoubleTree by Hilton Lyon Eurexpo este prima proprietate DoubleTree a Hilton din Franța și se află în Lyon, al treilea oraș ca mărime din Franța, situat la confluența râurilor Rhône și Saône. Deschis în ianuarie 2022, hotelul contemporan oferă 141 de camere de oaspeți, patru săli de reuniune modulare și un centru de fitness. Hotelul este situat în Parcul Tehnologic Saint-Priest care găzduiește peste 200 de companii și la câteva minute distanță de Centrul Expozițional Eurexpo din Lyon, al doilea centru de expoziții ca mărime din Franța. Acesta va opera în baza unui acord de franciză cu SARL Société de l´Hotel du Lac şi va fi administrat de Solanet Gestion Hôtelière.

DoubleTree by Hilton Lyon

DoubleTree by Hilton Lyon

DoubleTree by Hilton Milan Malpensa Solbiate Olona – Italia

Cu inaugurarea programată în aprilie 2022, DoubleTree by Hilton Milan Malpensa Solbiate Olona se va alătura altor șapte proprietăți DoubleTree by Hilton care operează în Italia. Hotelul de 246 de camere se va deschide în urma unui acord de franciză cu Grupul GDF, un partener consacrat al Hilton în Italia. Atât aeroportul Malpensa, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Italia, cât și clădirea expozițională Malpensa Fiere, care a atras peste 250.000 de participanți la expoziții în 2019, se află la 15 minute de mers cu mașina, în timp ce zona centrală a orașului Milano este la o distanță de 25 de minute. Centrul de conferințe al hotelului, care va include șapte săli de reuniuni, va oferi facilități pentru reuniuni și firmelor din zonele adiacente.

DoubleTree by Hilton Budapest Buda Hills Hotel and Residences – Ungaria

Debutând ca prima proprietate DoubleTree by Hilton din Ungaria, DoubleTree by Hilton Budapest Buda Hills Hotel and Residences va fi situat în Pösingermajor, un cartier de primă clasă din capitala Ungariei. Orașul este unul dintre principalele centre financiare și culturale din Europa Centrală și găzduiește situri din patrimoniul mondial al UNESCO precum Strada Andrássy și Piața Eroilor. Impresionantul hotel urmează să își deschidă porțile în 2023, dotat cu facilități de wellness & spa, o piscină și spații pentru conferințe. Hotelul va fi inaugurat în urma unui acord de franciză cu Rupphegyi Kft, o companie maghiară de dezvoltare și administrare imobiliară.

Oaspeții tuturor proprietăților vor putea beneficia de programul premiat de loialitate Hilton Honors ce permite unui număr de peste 123 de milioane de membri care fac rezervări direct prin Hilton să obțină pe loc recompense și beneficii, cum ar fi cazare în regim contactless cu opțiunea de alegere a camerei, reduceri exclusive pentru membri și funcțiile Digital Key and Connected Room.

De la intrarea sa în Europa în 2008, Hilton a continuat să își dezvolte brandul DoubleTree by Hilton pentru a răspunde cererilor de pe piața hotelurilor de lux și anul trecut a deschis 10 hoteluri în orașe precum Londra, Frankfurt și Bruxelles. DoubleTree by Hilton este marca de lux Hilton cu cea mai rapidă creștere în Europa și preconizează să inaugureze încă 24 de hoteluri în următorii doi ani, hoteluri care se vor alătura celor peste 120 de proprietăți deja prezente în regiune.

Accesați mai multe noutăți despre DoubleTree by Hilton la adresa news.doubletree.com

Despre Hilton

Hilton (NYSE: HLT) este o importantă companie globală de ospitalitate cu un  portofoliu de 18 mărci de talie mondială ce include peste 6.700 de proprietăți și mai bine de 1 milion de camere, în 122 de țări și teritorii. Dedicat îndeplinirii viziunii fondatoare de a umple Pământul cu lumina și căldura ospitalității, Hilton a întâmpinat peste 3 miliarde de oaspeți în istoria sa de peste 100 de ani, a câștigat un loc de frunte pe lista celor mai bune locuri de muncă din lume în 2021 – World’s Best Workplaces list – și a fost recunoscut drept lider global în Indicatorii de Durabilitate Dow Jones timp de cinci ani consecutivi. În 2020, a fost introdus programul  Hilton CleanStay  care a adus un standard de curățenie definitoriu pentru industrie în hotelurile din întreaga lume. Prin programul premiat de loialitate Hilton Honors, cei aproape 123 de milioane de membri care fac rezervări direct prin Hilton pot obține puncte pentru fiecare sejur la hotel și beneficiază de experiențe pe care nu le pot cumpăra cu bani. Cu ajutorul aplicației gratuite Hilton Honors app, oaspeții pot face rezervări, își pot alege camera, se pot caza, pot deschide ușa cu o cheie digitală și pot face formalitățile de plecare de pe propriul smartphone.

Despre DoubleTree by Hilton

DoubleTree by Hilton este un  portofoliu global cu creștere rapidă format din peste 615 hoteluri cu mai bine de 142.000 de camere în 50 de țări și teritorii. De peste 50 de ani, DoubleTree by Hilton continuă să fie un simbol al confortului pentru turiștii din întreaga lume care călătoresc pentru afaceri sau agrement, de la întâmpinarea oaspeților cu binecunoscutul fursec cald de ciocolată DoubleTree la servicii pentru comunitatea locală. DoubleTree by Hilton oferă cazare și facilități contemporane, inclusiv experiențe gastronomice unice, oferte de fitness ultramodern și spații pentru reuniuni și evenimente. Bucuraţi-vă de un sejur plăcut la DoubleTree by Hilton rezervând pe doubletree.com sau prin renumita aplicație Hilton Honors app. Membrii Hilton Honors care fac rezervări direct prin canalele Hilton preferate au acces pe loc la diverse beneficii.

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.