Editura RAO lansează cartea “Din suflet”, de Demi Moore

Pe 30 noiembrie, Editura RAO lansează “Din suflet”, de Demi Moore – “O destăinuire sinceră a supravieţuirii câştigate cu greu”, cum apare în Kirkus Reviews.

Demi Moore carte autobiografica editura RAO

foto Jamie McCarthy/Getty Images, ew.com

Editura RAO lansează "Din suflet"Celebra actriță americană Demi Moore, îndrăgită de public pentru filme ca Propunere indecentă și Fantoma mea iubită, se deschide cititorilor printr-o carte autobiografică plină de detalii intime și emoționante. Oare drumul actriței către succes a fost unul simplu? Răspunsul îl aflăm cu toții chiar de la Demi Moore, care ne absoarbe în lumea ei scandaloasă, traumatizantă, dar și plină de împliniri. Povestea actriței este un adevărat roller coaster: de la o copilărie plină de nesiguranță și îndoieli, o relație tumultuoasă cu mama sa la succes și faimă, iar de la succes și faimă la incertitudinea că este o mamă și o actriță bună. Confesiunea aduce cu ea reflectări asupra imaginii de sine care este pusă adesea sub semnul criticii exterioare. Lumea efervescentă a Hollywoodului poate distorsiona într-o clipă realitatea, iar ceea ce înseamnă succes este adesea o luptă continuă pentru supraviețuire, după cum ne dezvăluie actrița. Cartea nu este numai o autobiografie, dar și o lecție pentru cititori. Demi Moore spune la un moment dat: „Dacă porți în suflet apăsătoarea greutate a rușinii și a traumelor nerezolvate, oricâți bani și oricât succes și celebritate ai avea, nu înseamnă nimic“

Lansarea cărţii în SUA

Demi Moore cu familia la lansarea cărţii în SUA. Fostul soţ Bruce Willis cu cele 3 fete ale lor şi actuala soţie, Emma Heming. Evenimentul a foist găzduit de prietena lor Gwyneth Paltrow. Credit Stefanie Keenan Getty Images, ew.com

DEMI MOORE, faimoasa actriță de la Hollywood, și-a făcut debutul în film în 1981. Rolul ei principal în Fantoma mea iubită, filmul cu cele mai mari încasări din acel an, i-a adus o nominalizare la Globul de Aur. În 1996, Moore a devenit cel mai bine plătită actriță din istoria filmului, când a primit un onorariu de 12,5 milioane de dolari pentru rolul din filmul Striptease. Viața ei personală a fost larg mediatizată, în special căsătoriile ei cu actorii Bruce Willis și Ashton Kutcher. Ea și Willis au împreună trei fiice: Rumer, Scout și Tallulah.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.