La El Studio mai sunt câteva zile de oferte last minute

Ți-ai refăcut lista dorințelor? La El Studio te mai poți bucura doar câteva zile de ofertele last minute ale sezonului!

EL studio Last Minute

Trebuie să recunoaștem: ne plac reducerile și ofertele bune, indiferent de sezon! Și, nu-i așa, avem nevoie de foarte multe produse și accesorii, oricât de multe am avea deja. Fie că îți dorești o cremă hidratantă sau iluminatoare, un lac de unghii, un produs de styling sau de make-up, niciodată nu poți renunța la noutăți. Iar dacă mai prinzi și ofertele last minute, te poți considera cu adevărat norocoasă!

Saloanele El Studio îți pun la dispoziție cele mai bune oferte, atât la pachetele cu servicii de înfrumusețare, cât și la produsele de îngrijire.

Ce-ți rămâne de făcut?

Click&Go! Oricând ai puțin timp pentru răsfăț, El Studio este locul din care îți poți achiziționa rapid un serviciu de înfrumusețare de care te poti bucura imediat. Vei fi surprinsă să găsești o mulțime de oferte la prețuri last minute. Și un pont: saloanele sunt disponibile în 12 locații, astfel încât, cu siguranță vei găsi unul în apropierea casei tale sau chiar a locului de muncă.

El Studio te invită la salon!

Te așteptăm cu cele mai bune oferte la salon! Aici îți vei regăsi frumusețea și vei descoperi oameni dispuși să te asculte și să te ajute. Ești pregătită pentru o schimbare? Dă un refresh părului tău prin serviciul de vopsit rădăcina, care să îți împrospăteze look-ul. Profită de oferta noastră, și vei avea cel mai frumos păr!

Se anunță vreme caldă! Nu ai nevoie de ocazii speciale pentru ca manichiura si pedichiura ta să arate impecabil, nu-i așa? Vino la El Studio și bucură-te de un răsfăț complet pentru unghii. Profită de oferta noastră, locurile sunt limitate!

EL Studio

Pe site vei putea vedea prețuri pentru coafor, cosmetică și manichiură, programul salonului și alte detalii care îți pot fi de folos. Vei fi surprinsă de varietatea de servicii oferite, dar și de mediul ambiant creat special pentru tine! De asemenea, tot pe site vei descoperi multitudinea de produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor, părului, tratamente profesionale, accesorii, etc.

Indiferent ce cauți, pentru toate dorințele tale există El Studio!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.