Fecioară Horoscop 2015

ID-10085292Fecioară Horoscop 2015 Anul vostru începe la vară

Pe 11 august 2015, Jupiter intră în Fecioară, unde va sta timp de un an. Chiar dacă sunt de felul lor chibzuite, Fecioarele s-au cam saturat de atâta chibzuială. Vor să scape de grija banilor, dar acest lucru se întamplă abia în 2016-2017. Până atunci, pot obține bani din daruri și moșteniri sau poate vor primi un împrumut avantajos pentru achiziționarea unei case, în prima prima jumătate a anului. Așadar, până în august, o realizare în domeniul casei, căminului, chiar dacă mai târziu de cât o așteptați; o veste bună de la părinți, un cadou important.

Din aprilie 2011, Neptun a intrat în Pești, în casa parteneriatelor, unde stă până în 2024. Probabil că v-ați obișnuit deja cu el, aproape că nu îi mai simțiți efectele: confuzii, uneori înșelăciune, alteori iluzii legate de partenerul de viață sau de afaceri. Sau imaginea pe care o proiectați în lume e foarte diferită de cea pe care o aveți despre sine. Din păcate, intrarea lui Saturn în Sagetător și tranzitul acestuia în următorii doi ani, de-acum înainte, amplifică numărul semnelor de întrebare legate de relația cu partenerul: oare e persoana potrivită? oare mă înțelege? e sincer? are probleme? Toate astea devin mai acute în a doua parte a anului, când Jupiter în Fecioară formează aspecte tensionate cu Saturn în Săgetător și Neptun în Pești. Ele se pot referi la orice persoană cu care împărțiți un proiect sau aveți vreun contract, unde confuziile și potențialele păcăleli vă pot da bătăi de cap. Nu semnați până nu vă asigurați că totul e așa cum ați stabilit. Citiți de mai multe ori. Dați și altcuiva documentele la verificat. Partea bună e că din august, Jupiter în zodia voastră vă susține pe mai toate planurile. Vă dă optimism, entuziasm, șansă, și vă ajută să lămuriți situația, oricât de încâlcită.

Cariera e în atenția astrelor în aprilie, mai sau iunie, când s-ar putea să obțineți o promovare, chiar dacă mai târziu și mai modestă decât vă așteptați. Ajustați-vă speranțele și astfel surprizele vor fi numai plăcute.

În iulie, primiți un ajutor important de la prieteni. Chiar dacă știați de el și îl așteptați din aprilie, acum se văd roadele și vă puteți bucura de el. Pe 23 august, Soarele intră în zodia voastră, unde îl găsește pe Jupiter și împreună fac aspecte bune cu Pluto în Capricorn, o perioadă excelentă pentru dragoste și copii. Acum legați relații profunde, durabile, sau decideți să aveți copii sau primiți vești bune de la aceștia. Dacă nu ați rezolvat până acum problema casei, ar fi bine să o lăsați în stand by timp de un an, când Jupiter nu va mai veni cu oportunități în acest domeniu.

În septembrie, străluciți sub efectul benefic al Soarelui conjunct cu Jupiter, iar în octombrie sunteți plini de energie sub acțiunea tranzitului lui Marte. Toamna se numără bobocii și… banii, pentru că octombrie-noiembrie vă așteaptă cu vești legate de bani și cheltuieli. Noiembrie și decembrie vă aduc oportunități excelente în domeniul scrisului, comunicării, al studiului și călătoriilor sau comerțului. Spiritul întreprinzător e activ și eficient, la fel și creativitatea. Tot ce întreprindeți e bine și pentru dragoste și copii, vă bucurați împreună de rezultate.

BERBEC

BERBEC

gemenni

GEMENI

taur

TAUR

RAC

RAC

LEU

LEU

BALANTA

BALANȚĂ

scorpio

SCORPION

sagtator

SAGETĂTOR

CAPRICORN

CAPRICORN

varsator

VĂRSĂTOR

pesti

PEȘTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Image courtesy of adamr at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.