Festivalul blogurilor și vinurilor – întâlnirea anului între cititori și bloggerii de lifestyle

În jur de 30 de bloggeri de lifestyle (gastronomie, vin, fotografie, călătorie, modă și frumusețe) se reunesc la ARCUB, în Centrul Vechi, sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 15, la Festivalul blogurilor și vinurilor. O întâlnire în premieră cu publicul fiecăruia și cu cele nu mai puțin de 1 200 de vinuri participante la concursul internațional de vinuri, International Wine Contest Bucharest. O expoziție de vinuri de la o serie de crame românești și produse food și non food  va completa panoul evenimentului.

Oragnizat de Vinul.ro, Social City I Food and Wine si Rezervaunloc.ro, cu sprijinul IWCB și Concret PR, evenimentul va fi o ocazie excelentă atât profesională, cât și amicală, de întâlnire și socializare între bloggeri, expozanți și vizitatori, prieteni și apropiați ai acestora, dar și cititori care își doresc să îi cunoască. Totodată, bloggerii culinari vor avea ocazia să îşi arate talentul gastronomic, provocaţi să aducă și câte un preparat care să îi reprezinte. Nu vor lipsi surprizele și tombolele cu premii în vin, cărţi și diferite articole din domeniile amintite.

Ce facem la Festival: Ne întâlnim, vorbim, degustăm, ne bucurăm. Ne cunoaștem mai bine, împărtășim impresii din blogosferă, aflăm pasiunile, preferințele culinare și enologice ale fiecăruia, ne bucurăm de o zi plină de interacțiune și bună-dispoziție, la unul sau mai multe pahare de vin. Lista actualizată a bloggerilor expozanți, cu prezentarea fiecăruia, este prezentată pe pagina de facebook Vinul.Ro.

Parteneri media: Pastry Chef, Observator Gastronomic, Gastroart, Horeca Insight, Horeca România, Fotohoreca.ro, Hobbybucatar.ro, Culinar.ro, Reteteculinare, Bucataras.ro, Gustos.ro, PrintreOale.ro,  CosminTudoran.ro, Lecturi si Arome, LightGoodFood.ro, Divainbucatarie.ro, 24life.ro, Culinare.net, SuzanaMira.com, GabrielaSimion.com, Bistromargot.ro, AndraIlias.ro, DanielaNiculi.ro – foodforyoursoul, Prăjiturici, LaPrajiturela, Fantezie în Bucatarie, Lolasbox, Getmylook.ro, The Trends, The Socialite, Pistoane Baricate, Berbecutio, Vin2Ro, Stella Adam – Fashion Doctor, IamArina.ro, Denis Radu – SocialAgenda.ro, IsabelaCuisine.eu, Pia Voicu – instilulmeu.ro, LaChicBoutique.ro, AlinaVlad.com, MadalinaMisu.ro, SavoriUrbane.com, domus-pr.ro.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Cătălin Păduraru –  IWCB – International Wine Contest Bucharest, Pivot Noir, WM Wine Master Solution, Books Express.  

Festivalul Blogurilor și Vinurilor face parte din seria evenimentelor gastronomice, enologice şi culturale, iniţiată de publicaţia Vinul.Ro, în lunile mai – iunie 2017, alături de primul Congres Național de Gastronomie și Vin, cel mai de anvergură eveniment al anului pe tema gastronomiei românești și campania Luna Gastronomiei în Restaurante.

Intrarea se face pe bază de invitație sau bilet de acces, ce poate fi achiziționat de AICI, online.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.