Hainele cele noi ale vedetelor

Știți povestea cu hainele cele noi ale împăratului? Foarte frumoase, dar invizibile. Hainele cele noi ale vedetelor par să aibă suficient material, doar că nu mai reușesc să acopere părțile intime.

gol-golut

Bella Hadid, Selena Gomez și Dayane Mello

Între stilul clasic Coco Chanel și portul sumar al triburilor din Papua Guinee, moda prezentului pare că o preferă pe cea de-a doua. Nu știm de unde a apărut curentul – talie înaltă, coapse dezvelite și rochii pompoase care descoperă esențialul. Cert e că „totul la vedere” a fost îmbrățișat cu entuziasm de vedetele momentului, care probabil găsesc că e mai comod fără lenjerie de corp. Te îmbraci mai ușor, te dezbraci mai rapid, ai haine mai puține de spălat…

Bella Hadid

Frumosul model de 18 ani a apărut într-un număr din Vogue îmbrăcată în această superbă rochie roșie, lungă. Un model de seară, care îmbracă foarte bine… scările. Un shooting fabulos, spre bucuria fotografului și a consumatorilor de modă.

Selena Gomez

O seară oarecare la Paris, unde Selena Gomez se inspiră din trucurile modei europene pentru a purta această rochie-trenchcoat între business și eleganță. Jurnalistul de la Viral Thread crede că această ținută ar fi fost pusă în valoare de o pereche de jeanși, dar el recunoaște că de aceea nu este designer de modă – nu are suficientă imaginație. Pe de altă parte, nici expunerea rochiei nu prea lasă loc de imaginație.

Dayane Mello

Festivalurile de film sunt o bună ocazie de prezentare a filmelor noi și a noilor creații vestimentare. Rochia Dayanei Mello la Festivalul de film de la Veneția (premiera The Young Pope) – este un film în sine.

Material preluat din Viral Thread, unde puteți admira încă 12 fotografii cu ținute asemănătoare „arată tot” pe 15 Pictures That Prove The ‘Crotch-Baring’ Trend Is Out Of Control

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.