Horoscop 2016 Berbec

BerbecPentru voi, schimbarea e în toi. Până în septembrie, Jupiter vă aduce oportunități la serviciu și o sănătate mai bună, iar din toamnă favorizează parteneriatele.

Berbecii s-au obișnuit cu schimbarea încă de prin 2010-2011, de când Uranus a intrat în semnul lor și le-a dat viața peste cap celor născuți în primele două decade ale zodiei. E rândul ultimei decade să-și trăiască schimbarea vieții, căci tranzitul lui Uranus e întotdeauna ceva memorabil, care se întâmplă o dată în viață. Doi ani de-acum înainte îi susține Saturn, care dă greutate schimbărilor și efecte pe termen lung, fie că acestea vor privi studiile, relațiile cu străinătatea sau propria persoană. Dacă vreți ca schimbările să fie în favoarea voastră, cultivați-vă prudența, dragi Berbecuți, echilibrul și răbdarea, calități care de obicei nu prea vă caracterizează.

Jupiter în casa muncii vă aduce până în septembrie oportunități la serviciu sau o sănătate mai bună (aveți șansa să slăbiți, dacă vă doriți asta sau să adoptați un stil de viață mai sănătos). Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Jupiter vă aduce o realizare sau o șansă oarecare în sectorul muncii, al proiectelor începute mai demult, care se finalizează după 26 ianuarie, când Mercur iese din retrogradare, în casa carierei. Jupiter face un frumos trigon cu planetele din acest sector încă de la primele zile ale anului și până pe la mijlocul lui februarie, când Venus (micul Benefic), intră în casa prietenilor. Nu vă temeți de schimbare, pentru că ea va fi în favoarea voastră. Chiar dacă nu pe măsura așteptărilor și nu fără eforturi, piedici sau emoții.

Din martie până în mai și apoi în august, Marte conjunct cu Saturn, ambele în aspect bun cu Uranus și Soarele vostru, dar în aspect prost cu Neptun și Jupiter – vă îndeamnă la schimbări legate de studii înalte, specializări, călătorii și tot ce privește străinătatea. Poate că îți cauți de lucru în altă țară, vrei să emigrezi sau să te înscrii la master – realizările sunt posibile, dar cu mult efort, piedici și trudă. Schimbările se produc mai lent decât ți-ai dori, dar vor fi durabile.

Martie e luna eclipselor, stai cu ochii pe serviciu și sănătate pe 8-9 martie și apoi la începutul lui septembrie, când s-ar putea să observi un indiciu important, în aceste domenii. Ar fi bine să-ți urmărești sănătatea în aceste zile, o consultație sau un set de analize te pot ajuta să depistezi ceva minor înainte să devină o problemă.

Primești o veste privind partenerul la eclipsa de Lună din 23-24 martie, ultima din seria de șase din ultimii doi ani, pe axa parteneriatelor. Este un moment la care transformarea va fi completă sau va atinge un apogeu. Implicarea ta e mai degrabă afectivă, va privi o relație, un parteneriat, va marca poate finalul uneia sau începutul alteia. Ceva care a apărut în urmă cu doi ani și care acum a ajuns la marele final. Berbecii născuți în primele zile ale zodiei sau prima decadă știu despre ce vorbesc. Poate că veștile nu vor fi cele mai bune, dar îți vor dezvălui un secret sau o informație care te va ajuta să-ți reconsideri statutul și să te repoziționezi față de o persoană anume sau de ceilalți în general. Poate însemna separarea de cineva din anturaj.

În primele două luni ale anului, Marte se plimbă prin casa banilor și a investițiilor, îndemnându-te la cheltuieli. Cel mai probabil inspirate, pentru că Marte e bine aspectat de Neptun și Pluto și în poziție de forță, în Scorpion. Martie-aprilie sunt luni complicate pentru finanțe, mai ales în martie, când cuadratura Marte-Venus (planetele stăpâne ale caselor banilor tăi) poate duce la scăderi ale bugetului.

Aprilie e, ca de obicei, o lună complicată, dar care vă aruncă în lumina reflectoarelor, așa cum vă place, dragi Berbeci. Vă faceți planuri privind studiile sau străinătatea, vreți să începeți ceva nou, dar nu e cel mai bun moment pentru asta. Fie nu aveți toate datele (Neptun vă induce în eroare) fie nu aveți toate atuurile. Cultivați-vă răbdarea și, dacă totuși apar șanse în acest domeniu, studiați-le cu atenție sau mai bine așteptați până în septembrie să luați o decizie.

August e luna iubirii și a vacanțelor, de care veți profita din plin. Venus, Marte, Saturn și Uranus vă dau o mână de ajutor să trăiți o lună pasională. E momentul unei mari iubiri legate de străinătate sau al unei realizări prin copii sau pur și simplu o vacanță plină de pasiune, cu potențial de schimbare a statutului afectiv, pe termen lung.

Din septembrie, Jupiter în Balanță susține domeniul parteneriatelor, al căsătoriei, locul unde vrei mai mult, ceri mai mult, ai și de ce, pentru că partenerul va fi motorul afacerii, timp de un an de-acum înainte. El poate fi și cel cu banii, căci sectorul banilor cunoaște un reviriment în septembrie – octombrie și până la jumătatea lui noiembrie, când poate crește bugetul familiei.

Octombrie și noiembrie sunt luni complicate profesional, feriți-vă să luați decizii în această perioadă. Pe 13 noiembrie intrarea lui Venus în Capricorn detensionează ușor lucrurile. Sfârșitul lui noiembrie e din nou despre relația cu străinătatea sau o oportunitate privind studiile sau călătoriile, pe 30 noiembrie puteți lansa ceva nou în aceste domenii, cu șanse mari de reușită.

Pentru celelalte zodii consultați Horoscop 2016

 

Image courtesy of Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou