Horoscop 2016 Fecioară

Fecioara2016 e anul vostru, dragi Fecioare. Anul în care Jupiter traversează semnul vostru natal, până în septembrie, aducându-vă un plus de optimism, generozitate, veselie și șansă, oportunități în toate domeniile. Iar din septembrie, aduce bani.

Dar și până în septembrie Jupiter își deșartă sacul cu bunătăți, să vedem unde.

Jupiter vă aduce expansiune, optimism și șansă

În primul rând, în plan personal. Jupiter vă aduce noroc, vă îndeamnă să preluați inițiativa, vă insuflă energie, entuziasm și dorință de expansiune. Dacă vrei să te extinzi locativ, așteaptă până în toamnă, când Jupiter va fi în sextil cu Saturn din casa căminului/imobiliarelor.

Apoi, în plan sentimental: Jupiter aduce șansă în casa iubirii și a copiilor, un sector în plină transformare de câțiva ani. Anul acesta, trigonul dintre Jupiter și Pluto aduce și schimbările mult așteptate. Relațiile voastre înfloresc, pur și simplu. Sunteți căutate, dragi Fecioare, de toată lumea, carisma voastră atinge cote maxime. Sextilul cu Marte în casa călătoriilor și comunicării vă promite întâlniri incitante în primele luni ale anului (ianuarie-februarie) și peste vară, în iunie-iulie. Poate într-o călătorie, la un training sau o negociere – aveți toate șansele să vă întâlniți marea iubire. Dacă ați întâlnit-o deja, poate că anul acesta este cel al conceperii unui copil așteptat cu drag și iubire.

La schimbare contribuie din plin eclipsele de Soare pe 8 martie în Pești, dar mai ales cea din 1 septembrie, în Fecioară. Amândouă vin cu vești și surprize importante, transformatoare, care se întâmplă o dată la 19 ani, iar acum sunt pe cale să-ți schimbe viața. Ele privesc în principal relația cu partenerul, dar nu vor trage concluzia până la anul, când eclipsa din Pești (pe 26 februarie 2017) are toate șansele să aducă un suflu nou, neașteptat. Poate vă căsătoriți, vă mutați împreună sau aveți un copil. Sau, dacă sunteți căsătoriți, divorțați. Eclipsa de Lună din 16 septembrie cu Soarele în Pești și Luna în Fecioară vorbește de o încheiere, o finalizare, despre concluzia unei perioade de viață. Luna indică implicare afectivă puternică și o posibilă îndepărtare a unei persoane din viața ta. Poate înlocuiești o relație veche cu alta, mai aproape de ideal. Eclipsele de anul acesta vor oferi indicii importante încotro se îndreaptă evenimentele. Neptun în casa căsătoriei aduce multă confuzie și iluzii, iar în cuadratură cu Saturn s-ar putea să încurce și mai rău lucrurile. Fie că familia sau părinții împiedică oficializarea relației ori voi doi vă doriți lucruri diferite de la aceasta. Ori resimți casa și căminul ca pe ceva restrictiv, caz în care probabil te-ai îndrăgostit de altcineva, iar casa și căminul nu-ți mai aduc și iubire. Oricum ar fi, relația cu partenerul, căminul și dragostea sunt temele principale ale anului, până în septembrie.

Din toamnă, centrul atenției se mută pe bani. Jupiter în Balanță îți rotunjește veniturile, dar e în cuadratură cu Pluto din casa iubirii și în opoziție cu Uranus din casa banilor celuilalt, așa că banii vor fi obținuți cel mai probabil prin muncă multă, tenacitate și perseverență. Ori investești în copii (școli, pregătire, călătorii) ori divorțezi și împărțiți bunurile comune. Dar poți avea și o surpriză de la partener, respectiv o contribuție financiară solidă la bugetul familiei. Sau primești o moștenire, bani din contracte și alte contribuții. Oricum ar fi, axa banilor e în plină transformare, susținută în septembrie-octombrie și de tranzitul planetei Venus (Micul Benefic) și apoi al Soarelui și lui Mercur – când poate ți se mărește salariul sau semnezi contracte avantajoase financiar.

Uranus e de ceva vreme în casa banilor, de data asta susținut în schimbare de Saturn, în casa căminului, motiv pentru care favorizează achizițiile imobiliare și orice planuri legate de familie și investiții în aceasta. Schimbarea e cuvântul de ordine în domeniul banilor/investițiilor și promite efecte pe termen lung.

Despre celelalte zodii puteți citi în Horoscop 2016

Image courtesy of Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou