Horoscop 2016 Pești

PestiPână în toamnă, Jupiter îți aduce șansă în relații. Poate primești un cadou consistent sau o cerere în căsătorie sau propunerea semnării unui parteneriat benefic pentru afacerea ta. Din septembrie, se anunță un an cu creșteri de buget…

Dragi Peștișori, pe voi vă interesează relația cu partenerul, până în toamnă. Jupiter vă aduce șanse în acest domeniu, relații profitabile sau un an mai bun pentru partener, care devine jovial, expansiv și… generos. Generos mai ales din toamnă, când Jupiter în casa banilor voștri intră în aspect bun cu Saturn , iar contribuția partenerului la bugetul familiei va fi probabil mai consistentă decât până acum.

Intrarea lui Jupiter în Fecioară, în aspect bun cu Pluto, din casa prietenilor, vă aduce șanse prin relații și prin partenerul de viață sau de afaceri. Pe această axă a parteneriatelor au loc și eclipsele de Soare din 8 martie (în Pești) și 1 septembrie (în Fecioară), cu surprize și vești neașteptate. Poate primiți un cadou consistent sau o cerere în căsătorie, fie semnați un parteneriat benefic pentru afacerea voastră. Pluto în casa prietenilor și a speranțelor supervizează totul și susține transformarea. Ultimele două săptămâni din martie și prima săptămână din aprilie e o perioadă în care Venus în Pești vă dă carisma și forță de atracție – săptămâni pasionale, dar și tensionate profesional, de cuadratura lui Marte.

Studiați cu atenție orice propunere, pentru că Neptun peste Soarele vostru vă poate induce în eroare timp de doi ani, în aspect prost cu Saturn. S-ar putea și ca așteptările voastre de la partener să fie nerealiste sau mai mari decât posibilitățile acestuia, de aceea e bine să fiți temperați și prudenți, pentru ca surprizele să fie doar plăcute. Stați cu ochii pe indicii la vremea eclipselor și nu uitați că procesul schimbării parteneriale se finalizează abia în jurul datei de 26 februarie 2017, când are loc ultima eclipsă de Soare din serie, chiar în zodia voastră. Impactul va fi important, înnoitor, cu efecte pe termen lung.

Tot în martie, pe 23, se încheie seria eclipselor de Lună – pe axa banilor, de data asta. Ea a început acum vreo doi ani, cu schimbări în buget, cel mai probabil – anul acesta vi se stabilizează finanțele, pentru multă vreme de-acum înainte. Luna poate anunța însă și o renunțare cu implicare afectivă, îndepărtarea unei persoane din anturajul apropiat, ceva pierzi, altceva câștigi.

Casa banilor e deja de câțiva ani în proces de schimbare, bulversată de Uranus în aspect rău cu Pluto. Banii s-au învârtit până acum într-un carusel imprevizibil, dar de câteva luni, schimbarea începe să devină controlabilă, susținută de Saturn din casa carierei, care va tranzita acest sector timp de doi ani și va da consistență și efecte pe termen lung transformărilor. Din toamnă, casa banilor e susținută și de Jupiter, care vine cu promisiuni de bani și beneficii diverse din colaborări, contracte noi, împrumuturi, moșteniri etc.

Din septembrie, Jupiter dă un impuls nou carierei și situației sociale, cu oportunități și dorință de extindere profesională și financiară. Saturn în casa carierei te pune la munci grele, dar te și recompensează pe măsură. Realizările vin ceva mai lent și cu efort, dar sunt solide și cu efecte pe termen lung.

Situația profesională ar putea deveni tensionată  în martie-aprilie și în august, când tranzitul lui Marte peste Saturn aduce obstacole și adversități. Nu dispera și nu renunța, căci Saturn te pune la încercare. Din septembrie, strădaniile tale sunt susținute de Jupiter, Marele Benefic în Balanță, una din casele banilor. Situația se detensionează, șefii încep să vadă ce angajat valoros ești, vin recompensele și posibilitățile de avansare profesională și materială. Te așteaptă 12 luni importante pentru carieră și bani, nu le rata șansele! Neptun îți dă în continuare semnale confuze, încearcă să înțelegi corect conjuncturile, să nu-ți faci iluzii și să nu-ți setezi target-uri nerealiste, ca să poți lua cele mai bune decizii.

Pentru celelalte zodii consultați Horoscop 2016

Image courtesy of Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou