Horoscop 2016 Săgetător

SagetatorPână în toamnă, Jupiter, stăpânul zodiei voastre, e în aspect bun cu Pluto, din casa banilor munciți cu spor. Din septembrie, trece în Balanță, în aspect bun cu Saturn, de unde vă aduce șansă, dorință de extindere și dezvoltare personală.

Știu că intrarea lui Saturn în zodia voastră nu vă încântă peste măsură, dragi Săgetători. Dar nu vă grăbiți să-l ponegriți! E adevărat că Saturn vă obligă să luați lucrurile în serios, să fiți mai răbdători și mai responsabili, dar recompensele lui vor fi pe măsura efortului vostru. Puteți să vă așteptați la recompense încă de anul acesta: până în septembrie în sectorul carierei și al banilor, din toamnă în cel al speranțelor și iubirilor împlinite.

Casa banilor e în plin proces de transformare de câțiva ani, sub acțiunea lui Pluto, iar anul acesta și a lui Jupiter, care vă aduce în sfârșit măririle de salariu promise, până în septembrie. Jupiter nu e foarte puternic în Fecioară, dar împreună cu Nodul Nord aduce vești bune despre carieră și bani. E adevărat, munciți cu trudă, dar de data asta banii intră, nu vă ies din conturi. Marte în Scorpion susține aspectul în ianuarie-februarie și apoi în iunie-iulie, dinamizând puternic sectorul carierei, banilor și al casei și familiei, cel din urmă afectat de câteva luni, la intrarea lui Saturn în zodia voastră. Fie că standardele înalte impuse în carieră vă obligă să treceți familia pe locul al doilea al preocupărilor sau casa necesită atenția voastră și reparații urgente și nu vă puteți ocupa acum de asta.

Cariera e în plină expansiune, chiar dacă în defavoarea casei și a familiei, unde Neptun stă de ceva vreme și încurcă lucrurile, ca de obicei. Nu e cea mai bună perioadă pentru investiții imobiliare, schimbări de locuință sau redecorări, toate aceste acțiuni sunt sub semnul confuziei, deși eclipsa de Soare din Pești (9 martie) ar putea să anunțe o schimbare în acest domeniu.

Cele mai bune și importante vești de anul acesta, până în toamnă, vor fi cele profesionale. Ele se vor anunța chiar din primele luni ale anului (24 ianuarie – 20 februarie), când Venus în casa banilor conjunct cu Pluto și în trigon cu Jupiter din casa carierei aduce șansă financiară, măriri de salariu și/sau posibilitatea unei avansări profesionale.

Eclipsa de Soare din Fecioară pe 1 septembrie cu Soare și Lună în casa carierei dă trendul general al schimbării, fii cu ochii pe indicii în jurul acestei date. Ele vor favoriza proiecte noi și surprize financiare benefice, care sunt astfel mai ușor de observat și își vor încheia misiune abia în 2017, la momentul eclipsei de Soare din Fecioară, pe 26 februarie.

În schimb, casa și proiectele imobiliare nu prea sunt favorizate anul acesta. Neptun vă poate induce în eroare, mai bine așteptați până în toamna anului 2017 pentru schimburi de locuință, renovări și extinderi locative, pentru că Jupiter în Scorpion vă va ajuta atunci să luați cea mai bună decizie în domeniul casei și al familiei.

Din septembrie 2016, Jupiter intră în Balanță, de unde vă promite iubiri și împliniri, cu ajutorul prietenilor. Casa iubirilor și a copiilor, în plin proces de schimbare de câțiva ani, de Uranus, e favorizată acum de Saturn, care vă ajută să obțineți nu doar dragoste, ci și certitudini. Din septembrie, Jupiter trimite raze bune către casa parteneriatelor voastre și vă îndeamnă să vă oficializați relația sau cel puțin să vă mutați împreună. Dacă sunteți căsătoriți, copiii voștri vor beneficia de trigonul Saturn-Uranus, vor fi mai sănătoși, rezistenți și vor avea succes la testele de admitere. Sau poate e vorba despre venirea pe lume a unui copil – oricare ar fi situația, aspectul Uranus și Saturn anunță o schimbare pe termen lung în acest domeniu.

Despre celelalte zodii puteți citi în Horoscop 2016

Image courtesy of Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou