Horoscop 2016 Vărsător

VarsatorPână în toamnă, Jupiter îți dinamizează sectorul banilor, cu promisiuni de creștere a veniturilor și bunurilor. 2016-2017 e anul marilor călătorii, al studiilor înalte și al relațiilor cu străinătatea.

De câteva luni ai scăpat de Saturn din casa carierei și poziției sociale – deja te poți numi norocos, dragă Vărsătorule! Dar când Jupiter intră exact în casa banilor?… Atunci chiar ai dat lovitura! Ei bine, exact asta se întâmplă în 2016: până în toamnă te bucuri de șansele financiare ale lui Jupiter, aflat într-una din casele banilor Vărsătorului: colaborări, contracte, moșteniri, împrumuturi avantajoase, poate cadouri consistente sau sprijin de la părinți. În cealaltă casă a banilor, a celor din munca proprie, stă Neptun, unde poate produce confuzie, decizii financiare eronate, pierderi importante. Așadar, câștigi și pierzi pe măsură, cumpătarea e cuvântul de ordine al anului, până în septembrie.

Eclipsele de Soare din 8-9 martie în Pești și din 1 septembrie în Fecioară vin și ele surprize privind domeniul banilor, stai cu ochii pe finanțe în jurul acestor date și vei ști încotro se îndreaptă lucrurile. Dar concluzia o poți trage abia în jurul datei de 26 februarie 2017, la momentul eclipsei de Soare din Pești, ultima din seria de pe această axă, și care va marca finalul schimbării și totalul… averii.

Marte în Scorpion în casa carierei dinamizează și el sectorul banilor, în ianuarie-februarie și apoi în iunie-iulie. Iar în tranzit prin Săgetător (martie –mai și apoi august-septembrie) vă susține alături de Saturn, din casa prietenilor. Deși sunteți cunoscuți ca firi sociabile și prietenoase, Saturn începe să vă restrângă cercul de prieteni – puțini, dar buni. Atenție cum îi alegeți, căci Neptun e înșelător și produce confuzie nu doar în casa banilor, ci și a prietenilor sau speranțelor, care devin iluzorii.

De altfel, timp de doi ani, sectorul prieteniilor și al relațiilor sociale este supus transformării sub influența lui Uranus în trigon cu Saturn, într-un frumos aspect astral, care favorizează relațiile pe termen lung, proiectele serioase și cu bătaie lungă. De data asta, e vorba despre proiecte care necesită muncă și implicare, mai ales în domenii legate de comunicare, scris, publicitate, media, transport, călătorii, specializări diverse, comerț.

Din septembrie, Jupiter în Balanță, în aspect bun cu Saturn și Soarele vostru vă susține în tot ce vreți să întreprindeți. Vă insuflă optimism, încredere în sine, energie și speranță. Mai ales în noiembrie și decembrie, când aspectul e dublat de tranzitul lui Marte peste Soarele natal. Vă faceți planuri și primiți ajutor de la prieteni, mai ales în proiectele privind străinătatea, călătoriile lungi și desăvârșirea educației. Vi se deschid orizonturile, iar voi atât așteptați, dragi Vărsători! 2016-2017 e anul marilor călătorii, al studiilor înalte și al relațiilor cu străinătatea.

Tot din toamnă, îngrijiți-vă sănătatea, pentru că Jupiter din casa străinătății e în aspect rău cu Pluto, din casa bolilor cronice. Fie că întreprindeți o călătorie în scop medical sau o afecțiune oarecare vă împiedică deplasarea, e bine să o depistați și tratați din timp. Marte îl însoțește pe Pluto și în octombrie-noiembrie, luni în care se poate acutiza o afecțiune sau sunteți predispuși la accidente (în aspect rău cu Uranus din casa drumurilor) – ar fi bine să vă urmăriți sănătatea, să verificați starea mașinii, conduceți cu prudență și să amânați proiectele de călătorie în această perioadă.

Despre celelalte zodii puteți citi în Horoscop 2016

Image courtesy of Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou