Horoscop 2016

horoscop 2016 deschidereHoroscop 2016 – bani, sănătate, carieră, dragoste – un an cu surprize pentru toate zodiile, vă invităm să le aflați citind predicțiile astrale ale anului

Atmosfera generală a anului

În toamna anului 2015, Jupiter a intrat în Fecioară, unde va sta până în septembrie 2016. Din păcate, în contratimp și contraproducție cu Saturn, căci una din planete vrea extindere, creștere rapidă și generozitate, cealaltă – temporizare, muncă și parcimonie… În loc să conlucreze la binele nostru pe termen lung, cuadratura ne cam frânează elanul și proiectele. În plus, Neptun din Pești învăluie totul în ceață sau o poleială subțire, care „se ia la primul spălat”, așa că verificați cu grijă contractele, ofertele și „tipăriturile” cu litere mici, că s-ar putea să nu fie ceea ce par. Până în toamnă, realizările sunt posibile, dar cu efort, mai ales pentru Săgetători, Gemeni și Pești.

Din fericire, Jupiter în Fecioară e susținut de marele Pluto din Capricorn, într-un aspect de trigon rar, care nu va mai avea loc până în 2024, iar atunci între alte semne (Balanță și Vărsător). Pluto face un cerc complet al zodiacului în 248 ani și favorizează anul acesta (până în septembrie) Fecioarele, Taurii și Capricornii, aduce schimbări profunde (chiar dacă subtile, de neînțeles inițial) în diverse domenii de viață, pentru fiecare zodie – vom detalia în continuare care sunt acestea.

Saturn în Săgetător e bine aspectat de Uranus, planeta marilor schimbări. Săgetătorii vor resimți ca dificil tranzitul de doi ani al lui Saturn, dar au șansa să realizeze în acest timp lucruri la care nici n-au visat altădată. Șansele apar mai ales în ultimele trei luni ale anului, nu le ratați! Săgetătorii, Leii și Berbecii sunt mai puțin superficiali și mai hotărâți, Saturn îi susține, le dă rezistență și tenacitate.

Din septembrie, e rândul Balanțelor, al Gemenilor și al Vărsătorilor să se bucure timp de un an de oportunitățile lui Jupiter, bine aspectat de Saturn, de data asta. Dar toate zodiile vor avea partea lor de șansă în diverse domenii: Fecioarele – la bani, Leii – la scris, comunicare și tranzacții, Racii – cu familia și imobiliarele, Gemenii – în dragoste și la copii, Taurii – la serviciu, Berbecii – cu partenerii, Peștii – la bani și bunuri, Vărsătorii – în călătorii și studii, Capricornii – în carieră, Săgetătorii – cu prietenii și proiectele, Scorpionii – în prima parte a anului în carieră, iar din toamnă, cu banii. Lucrurile nu pot fi niciodată numai roz, căci în Balanță Jupiter e ușor „jenat” de Pluto și Uranus, planetele schimbărilor importante în viață. Schimbările ne pot lua pe nepregătite sau se întâmplă într-un sens nedorit, căci trăim vremuri de profunde transformări. De aceea ar fi bine să fim avizați și chiar să le inițiem în direcția dorită – să le dăm de lucru planetelor, înainte să ne dea ele de furcă nouă!…

Horoscop 2016, pentru fiecare semn în parte

Berbec

Berbec

Taur

Taur

Gemeni

Gemeni

Image courtesy of Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.net

Rac

Leu

Leu

Fecioara

Fecioară

Balanta

Balanță

Scorpion

Scorpion

Sagetator

Săgetator

Capricorn

Capricorn

Varsator

Vărsător

Pesti

Pești

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Image courtesy of Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.