Horoscop 2017 Leu: Vești bune din străinătate

5Horoscop 2017 Leu

Leii au dus-o foarte bine în ultimii ani și au șanse mari să-și păstreze situația și în 2017. Jupiter îi privește prietenos încă din toamna lui 2016, Saturn le oferă protecție de 2 ani încoace, iar Uranus îi susține în schimbări benefice, de mai bine de 8 ani. Jupiter le aduce acum (celor născuți în decadele a doua și a treia) oportunități în comunicații, schimb de idei și informație, studii, descoperirea și dezvoltarea talentelor și aptitudinilor, în scris, educație, relația cu familia extinsă; sau frații și surorile Leului se bucură acum de prosperitate, până în octombrie. Leii își extind cercul de cunoștințe și aria de influență. Pot lega acum prietenii și relații (sentimentale) serioase și mai durabile decât altădată (cu Saturn în casa iubirilor și copiilor).

În februarie pot primi o veste bună legată de o bursă de studii la distanță sau un parteneriat/o călătorie în străinătate. Oricum Leii sunt de câțiva ani buni puși pe schimbări importante, deși semn fix fiind, schimbarea nu e neapărat în firea lor. Anul acesta, îi susține și Jupiter. E rândul celor din ultima decadă să se bucure de susținerea planetelor. Uranus în casa călătoriilor lungi și studiilor înalte le oferă oportunități în străinătate. Iar Saturn le promite situații emoționale stabile și/sau copii buni, serioși, ambițioși.

Iulie și august sunt ca de obicei luni intense pentru Leu, când zodia le e traversată de planetele rapide – Soare, Mercur, Venus și de data asta și Marte – o perioadă agitată, cu oportunități și schimbări, în care Leii vor fi vedetele în anturaj cei care decid direcția. De ceva timp, Saturn în casa iubirilor i-a forțat să ia lucrurile în serios și să se implice în relații mai mult ca de obicei.

Vă extindeți familia sau spațiul de locuit

În septembrie, Venus îți dă șarm și încredere în sine, dar Marte în casa banilor ar putea să te îndemne la cheltuieli exagerate, mai ales în a doua parte a lunii și apoi în octombrie, când e secondat de Venus și te îndeamnă să investești în artă, bijuterii sau poate o vacanță de lux.

În ultimele trei luni ale anului Jupiter trece în casa a patra a Scorpionului, de unde aduce șanse în familie, casă, cămin, imobiliare. Sfârșitul de an imprimă trendul, până în toamna lui 2018 – în care mulți Lei vor dori să-și schimbe domiciliul, poate să se mute în străinătate cu familia sau să-și extindă spațiul și să renoveze. Oricare ar fi decizia, ea va fi una inspirată financiar, căci este susținută de Neptun din Pești, în casa banilor Scorpionului, moștenirilor, bugetului comun. Averea lor are toate șansele să se rotunjească, chiar dacă nu neapărat din salariu.

Nu uitați să verificați și predicțiile pentru Ascendent!

1

BERBEC 2017

2

TAUR 2017

3

GEMENI 2017

4

RAC 2017

5

LEU 2017

6

FECIOARĂ 2017

7

BALANȚĂ 2017

8

SCORPION 2017

9

SĂGETĂTOR 2017

10

CAPRICORN 2017

11

VĂRSĂTOR 2017

12

PEȘTI 2017

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou