Horoscop 2017 Rac: Șanse imobiliare și schimbări în carieră

4Horoscop 2017 Rac

Cu Pluto în opoziție cu Soarele lor din 2008 (și până în 2024!) Racii s-au obișnuit deja cu transformările profunde și dificile, de cele mai multe ori. Asta nu înseamnă că nu au avut realizări uneori remarcabile, în domeniul studiilor sau afacerilor (în 2015) și în familie/casă/imobiliare (în 2016). Oportunitățile imobiliare se păstrează și în 2017 până în octombrie, când Jupiter trece din sectorul casei și familiei în cel al iubirilor și copiilor Racului. Până atunci, dacă nu v-ați mutat deja în casa visurilor, e momentul s-o faceți. Sau s-o redecorați pe cea veche, să vă extindeți spațiul sau familia.

Jupiter în casa a patra mai vorbește și despre sfârșitul unei perioade și noi începuturi în carieră, de exemplu. Oricare ar fi alegerea, ea îți va deschide noi orizonturi. Poate relația ta cu familia devine mai strânsă sau te angajezi în domeniul imobiliar. Schimbările din carieră îți aduc noi oportunități acasă și viceversa, cu efecte benefice asupra serviciului – unde Saturn ți-a făcut viața grea în ultimii doi ani, dar ți-a adus și realizări importante. Responsabilitățile au crescut, poate și salariul. Ți-ai extins influența și autoritatea la serviciu, ao muncit din greu, dar au fost și recompense pe măsură.

Distracție, creativitate și optimism

În ultimele 3 luni ale anului Jupiter trece în casa a cincea a Racilor, în sextil cu Pluto din casa căsătoriei și a parteneriatelor – va fi vremea să vă deconectați, dragi Răcușori și să începeți să vă bucurați de ceea ce ați achiziționat până acum. Și de viață, în general. Jupiter vă îndeamnă la distracție și relaxare, veți fi mai creativi și mai optimiști. Poate vă descoperiți un hobby sau o nouă iubire sau vreți să vă măriți familia cu un nou membru. Oportunitățile lui Jupiter susțin acum și transformările parteneriale, până în octombrie 2018 – o perioadă pentru noi alianțe puternice și ruptura celor vechi, care nu vă mai reprezintă.

O veste bună pe 8-12 februarie, când Soarele tranzitează casa a opta și face aspecte minunate cu celelalte planete în tranzit în domenii importante importante de viață – cariera, familia, serviciul.

În august – atenție la cheltuieli, chiar dacă vi se par necesare. În prima parte a lunii septembrie, Venus în Leu bine aspectată aduce șansa unei măriri de salariu, poate odată cu o promovare la serviciu. Din octombrie, Jupiter intră în Scorpion și stă un an în casa a cincea, cu oportunități în toate domeniile de viață ale Racilor și partenerilor lor.

În noiembrie ai parte de distracție, poate faci planuri de vacanță, în decembrie distracția se mută la serviciu, unde ieșirea definitivă a lui Saturn promite o atmosferă mai plăcută și mai puțin încărcată, mulți ani de-acum înainte.

Nu uitați să verificați și predicțiile pentru Ascendent!

1

BERBEC 2017

2

TAUR 2017

3

GEMENI 2017

4

RAC 2017

5

LEU 2017

6

FECIOARĂ 2017

7

BALANȚĂ 2017

8

SCORPION 2017

9

SĂGETĂTOR 2017

10

CAPRICORN 2017

11

VĂRSĂTOR 2017

12

PEȘTI 2017

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou