Horoscop 2017 Scorpion – Reușite financiare

8Horoscop 2017 Scorpion

Prima veste bună pentru Scorpioni este că la finalul lui 2017 Saturn iese pentru multă vreme de-acum înainte din sectorul banilor, greu încercat în ultimii doi ani. Mai mult, înainte de a părăsi casa banilor, Saturn face aspect bun cu Jupiter din Balanță, aducând realizări financiare importante, pe final de tranzit. Situația  se deblochează și veștile bune încep să curgă chiar din toamna lui 2016. Saturn încă frânează abundența, te îndeamnă la economii, dar nu exclude câștigurile, mai ales dacă ai muncit din greu pentru ele. Și mai ales când e susținut de Jupiter și Uranus – apar surse neașteptate de finanțare, dar durabile, cu bătaie lungă, măriri de salariu la pachet cu schimbări surprinzătoare la serviciu. Saturn bine aspectat în casa banilor permite economisiri importante, poate un împrumut avantajos, până la finalul anului.

A doua veste bună pentru Scorpioni este că din octombrie 2017, Jupiter le va vizita zodia, timp de un an. Tranzitul vine cu oportunități în toate domeniile, aduce creștere și dezvoltare personală, dar și vești bune pentru dragoste și copii, pentru că Jupiter e în aspect bun cu Neptun Pești, în sectorul iubirii și copiilor. Aceștia își vor descoperi talente noi sau vor avea realizări care vă vor umple de bucurie. Chiar dacă Neptun a adus multă confuzie și risc de erori în 2016, când a fost în opoziție cu Jupiter și în careu cu Saturn, acum sectorul dragoste e bine aspectat de Jupiter în tranzit prin zodia voastră, până în toamna lui 2018. Debordați de farmec irezistibil, vă extindeți cercul de prieteni și influența, faceți numai alegeri  inspirate, de data aceasta. Mai ales în august, când tandemul Venus și Marte din Rac vine cu noutăți din străinătate (poate o bursă de studii, o călătorie profitabilă, o relație benefică), întregind piramida în semne de apă, care vă susține în tot ce vă propuneți.

Un final de an spectaculos

Jupiter peste Soarele vostru natal e și în sextil cu Pluto din Capricorn în sectorul călătoriilor scurte, studiilor, specializărilor și trainingurilor, scrisului și promovării. Apar oportunități noi în afaceri și contracte sau schimbări în mediul de lucru.

Dacă v-ați propus un proiect imobiliar, finalizați-l până în toamna lui 2017, când casa, familia, părinții și căminul – sunt bine susținute de planete. Cariera ar putea cunoaște un nou impuls în lunile august – septembrie, când Venus aduce oportunități, iar Marte în Leu vă îndeamnă la acțiune. Sfârșitul de an vă prinde într-o stare de efervescență creatoare sau pasională, căci Venus și apoi Marte vă tranzitează Soarele natal și trimite raze bune către Neptun, aflat în sectorul distracției, creației și iubirii.

Nu uitați să verificați și predicțiile pentru Ascendent!

1

BERBEC 2017

2

TAUR 2017

3

GEMENI 2017

4

RAC 2017

5

LEU 2017

6

FECIOARĂ 2017

7

BALANȚĂ 2017

8

SCORPION 2017

9

SĂGETĂTOR 2017

10

CAPRICORN 2017

11

VĂRSĂTOR 2017

12

PEȘTI 2017

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou