Horoscop 2017 Taur: Responsabilități crescute la serviciu

2Horoscop 2017 Taur

Tăurașii știu încă din octombrie 2016 cum e să-l ai pe Jupiter în casa muncii, unde va sta în continuare până în octombrie 2017. Responsabilitățile cresc, serviciul îți cere să te deplasezi mai mult sau să urmezi cursuri de calificare. E și un moment bun să-ți schimbi serviciul, dacă cel actual nu ți se mai potrivește, să-ți cauți postul visurilor sau să începi un proiect nou. S-ar putea să primești sarcini noi și o poziție de conducere în această perioadă sau să ai mai mulți angajați, pe o arie mai extinsă. Jupiter în opoziție cu Uranus ar putea aduce și ceva schimbări nedorite la serviciu sau în orice caz nu cele pe care le aștepți. Nu lua decizii pripite, analizează totul bine înainte de a face vreun pas.

Jupiter în casa a șasea mai poate aduce preocupări crescute privind sănătatea sau forma fizică, folosește-ți energia și entuziasmul ca să te apuci de un sport. Mergi la medic și fă-ți analizele periodic, Jupiter nu te scutește de boli, dar poate înlesni depistarea acestora.

Ultimele 3 luni ale anului vorbesc despre sectorul partenerial, unde Jupiter își mută centrul de operațiuni. Scapă de opoziția cu Uranus și de cuadratura cu Pluto, deci e liber să aducă șanse și oportunități prin partenerul de viață sau de afaceri, prieteni și aliați. Octombrie și noiembrie vor fi în mod special luni bune pentru încheierea de acorduri profitabile sau pentru partener, care poate cunoaște o perioadă de înflorire de care vă bucurați amândoi. Veniturile obținute prin intermediul celorlalți stau însă sub semnul lui Saturn tot anul – un Saturn bine aspectat de Uranus și Jupiter (în recepție mutuală) până în octombrie – statutul crește, la fel și valoarea bunurillor, proprietăților, investițiilor cu efect pe termen lung. În ultimele 3 luni nu mai e susținut de Jupiter, dar te-ai obișnuit deja cu Saturn în casa a opta, care în ultimii doi ani ți-a adus probleme financiare și tot felul de necazuri (taxe, datorii, rate, costuri neplanificate, inclusiv medicale). Puteți răsufla ușurați, dragi Tăurași, decembrie 2017 îl scoate din peisajul financiar pentru mulți ani de-acum înainte.

Amorul de-o vară devine o iubire pe termen lung

Iunie-iulie îți cresc șarmul și sporesc șansele unor întâlniri benefice, la fel septembrie – octombrie, când Venus și Marte în casa iubirii promit romantism și pasiune sau vești bune și realizări prin/pentru copii. Sau relațiile sentimentale capătă consistență, seriozitate, importanță și durabilitate (cu Saturn în casa a opta).

Salariul vostru ar putea crește în iulie, dar atenție și la cheltuieli, pentru că Venus în casa banilor, excelent aspectat de Jupiter aduce beneficii și șanse de creștere financiară, dar care pot fi inconsistente (opoziția cu Saturn) și mai ales însoțite de cheltuieli pe măsură (taxe, rate, datorii).

Nu uitați să verificați și predicțiile pentru Ascendent!

1

BERBEC 2017

2

TAUR 2017

3

GEMENI 2017

4

RAC 2017

5

LEU 2017

6

FECIOARĂ 2017

7

BALANȚĂ 2017

8

SCORPION 2017

9

SĂGETĂTOR 2017

10

CAPRICORN 2017

11

VĂRSĂTOR 2017

12

PEȘTI 2017

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou