Horoscop 2017 Vărsător – Vești bune din străinătate

11Horoscop 2017 Vărsător

Cea mai mare parte a anului vă bucurați de influențele benefice ale planetelor, dragi Vărsători. Jupiter vă aduce vești bune de departe, chiar foarte bune – realizări nesperate, șanse și oportunități privind studiile, străinătatea și călătoriile lungi. Cu Uranus în casa călătoriilor, afacerilor, studiilor, scrisului și vecinilor, s-ar putea ca schimbarea să fie de anvergură și să vă schimbe domiciliul și mediul în care trăiți. Oricum ar fi, prietenii vă susțin iar speranțele voastre au mari șanse să se împlinească, să vă aducă rezultate importante cu efecte pe termen lung. Nu luați hotărâri pripite, s-ar putea ca Uranus să vină cu schimbări bruște (în februarie) și situații neașteptate (în opoziție cu Jupiter). Analizați-vă bine șansele înainte de a acționa.

Februarie e și o lună excelentă, dacă știți să tranzitele planetelor rapide în favoarea voastră. Soarele în tranzit vă pune în valoare și formează cu celelalte planete configurații importante și favorabile, care vă promit oportunități în orice domeniu, inclusiv în dragoste și prin/pentru copii. O a doua perioadă excelentă pentru acest domeniu este în iulie, pe tranzitul lui Venus prin Gemeni, când primiți vești bune de la copii sau vă întâlniți o nouă iubire. În septembrie, vă bucurați de razele bune ale planetelor în casa căsătoriei și a parteneriatelor.

Din octombrie, vă concentrați pe carieră

Din octombrie, Jupiter intră în Scorpion în casa carierei voastre, unde promite un an de noi șanse de expansiune în domeniu. Primele semne apar din octombrie, dar mai ales în noiembrie, când Jupiter e secondat de Venus, celălalt benefic al zodiacului. Odată cu cariera, este potențat și sectorul banilor, unde situația a fost mai complicată, în ultimii ani. Timp de un an (până în octombrie 2018) Jupiter ridică ceața de pe sursele și resursele financiare, arătându-vă unde sunt câștigurile voastre. În ultimele 3 luni ale lui 2017 îl ajută și Saturn din casa prietenilor, cu sfaturi și protecție importantă și apoi Uranus, cu schimbări favorabile în domeniul studiilor, călătoriilor, scrisului, afacerilor, proiectelor diverse sau vești bune de la frați și surori. Identificați noi surse de venit și reușiți să luați decizii inspirate în ce privește bugetul.

Aveți grijă cu sănătatea – ultimele trei luni ale anului sunt o perioadă bună pentru analize și consulturi medicale, adptarea unui stil de viață activ și sănătos, înainte de intrarea lui Saturn în Capricorn (în 2018) în casa afecțiunilor cronice.

1

BERBEC 2017

2

TAUR 2017

3

GEMENI 2017

4

RAC 2017

5

LEU 2017

6

FECIOARĂ 2017

7

BALANȚĂ 2017

8

SCORPION 2017

9

SĂGETĂTOR 2017

10

CAPRICORN 2017

11

VĂRSĂTOR 2017

12

PEȘTI 2017

Redactia
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou