by Mihaela Doina Radulescu
„Toți postează ce mănâncă. Cina arsă. Cârnatul din pauză. Mâncarea de la restaurant sau din excursii. Cuptorul de cărămidă construit în grădină….
Adriana Diaz a studiat la Bogota, locuiește în Barcelona și își vinde creațiile în mai multe țări din lume. Am întrebat-o despre…
Lumea nu se împarte în aproape 200 de națiuni, ci în două tipologii de oameni: optimiști și pesimiști, crede Lydia Sarfati, un…
PARTEA A DOUA a interviului cu Susan Miller pentru 24life.ro: Destinul României citit în stele de specialista americană în astrologie Despre criza…
Interviu cu fizicianul Cristian Presură, autorul cărții „Fizica povestită”: cum sunt văzuți românii în mediul academic olandez, cum e mâncarea și școala…
Sculpturile lui sar de pe soclu, râd, plâng și îți vorbesc, te trag de mânecă, par mai vii decât viii. Este imposibil…
Cornelia Tihon este o fată frumoasă și talentată, care la 12 ani a schimbat Orheiul (lângă Chișinău) pentru București, iar la 25…