Gusturile și obiceiurile alimentare se formează în copilărie

Cred cu tărie în educația altfel, prin gusturi și arome, printr-o campanie de conștientizare a efectelor devastatoare asupra calității vieții pe care…

Alina Miron, fotojurnalist și blogger: „Pe toți ne fascinează mâncarea”

„Toți postează ce mănâncă. Cina arsă. Cârnatul din pauză. Mâncarea de la restaurant sau din excursii. Cuptorul de cărămidă construit în grădină….

Românii sunt mai deschiși la nou

Adriana Diaz a studiat la Bogota, locuiește în Barcelona și își vinde creațiile în mai multe țări din lume. Am întrebat-o despre…

Succes în lumea pesimiștilor

Lumea nu se împarte în aproape 200 de națiuni, ci în două tipologii de oameni: optimiști și pesimiști, crede Lydia Sarfati, un…

Destinul României citit în stele

PARTEA A DOUA a interviului cu Susan Miller pentru 24life.ro: Destinul României citit în stele de specialista americană în astrologie Despre criza…

Cristian Presură, fizician în Olanda: “Aici românii au fost mereu văzuți bine”

Interviu cu fizicianul Cristian Presură, autorul cărții „Fizica povestită”: cum sunt văzuți românii în mediul academic olandez, cum e mâncarea și școala…

„Avem inflație de artiști și o piață neconsolidată a artei”

Sculpturile lui sar de pe soclu, râd, plâng și îți vorbesc, te trag de mânecă, par mai vii decât viii. Este imposibil…

Să învățăm să facem alegeri deștepte

Colecția acestui sezon semnată Ana Maria Cornea se numește „Second Nature” și este un mix ingenios de piese casual minimaliste și ținute…

Eco nu înseamnă neapărat scump

Hortense de Selva, arhitectă franceză cu o bogată experiență în materialele de construcție ecologice, amenajări interioare și tehnici de economisire a energiei…

Medic sau make-up artist?

Absolventă a facultății de medicină, Mihaela Vasile a avut de ales între a fi medic sau make-up artist și a preferat cea…