Destinul României citit în stele

PARTEA A DOUA a interviului cu Susan Miller pentru 24life.ro: Destinul României citit în stele de specialista americană în astrologie

Susan Miller white shirtDespre criza economică, imobiliare și viitorul României

Știu că Venus e și despre venituri și bani și o întreb cum o să ne fie, dacă mai durează mult criza asta. „Nu e cea mai bună perioadă să lansezi produse noi”, îmi explică ea. Mă întreabă data nașterii națiunii, iar eu pregătită, îi spun 24 ianuarie 1859 ora 18:00, ajustată în 5 februarie, conform calendarului gregorian. Se miră ce horoscop frumos are țara noastră, cu Jupiter și Uranus în casa a zecea și Luna în Pești, Ascendentul în Leu. „Soarele în casa a șasea, o națiune care muncește din greu”, spune Susan, iar eu mă gândesc – n-ai idee. „Ar trebui să fie mult mai bine de-acum înainte”, spune ea optimistă, ca de obicei. „A început să-și revină. Când Jupiter ajunge la 25 de grade în Leu vara asta, nu vă mai ține și nu vă mai oprește nimic. Mai ales în comunicare, cu Jupiter în Gemeni, scrisul, presa și comunicațiile își revin. Și imobiliarele”, zice Susan. Dacă n-ar fi gurul astrologiei, aș râde. ”Faceți bani din software, hi-tech, smartphones”, continuă ea.

 

Investiți în comunicații, tehnologie, bijuterii și cosmetice

„Foarte bine cu electronicele, iar anul vitor o să fie și mai bine, eclipsele vă avantajează. E adevărat că Saturn îl ține pe Jupiter pe final de an, dar asta nu pentru că e ceva rău, ci doar pentru că firmele reinvestesc și nu văd profitul. E doar o întârziere. Acum se construiește, nu e începutul, ci un fel de mijloc”, îmi explică văzând că tac și am uitat să respir. „Saturn îngreunează lucrurile, dar dă disciplină și structurează viitorul. Știu că băncile vor fi o problemă pentru antreprenori, trebuie să dovedești atât de multe băncilor. Și în SUA e la fel. Băncile dau bani celor care au deja, nu celor care au nevoie. Dar e ceva temporar. Cu Luna în Pești la 15 grade, imaginația românilor e la cote maxime și vă va ajuta să ieșiți din impas. Jupiter în trigon cu Soarele – mai bine de atât nu se poate. Comunicațiile sunt cheia. Investiți în comunicații, servicii și domenii guvernate de Venus, care e puternică – flori, bijuterii, cosmetice… ciocolată!” Nu pot să mă abțin să o întreb dacă n-a dat greș niciodată cu predicțiile. „Desigur”, îmi mărturisește relaxată. „Cu eclipsele din aprilie: nu m-am așteptat să mă îmbolnăvesc. Nici nu m-am uitat la boli. Știam că o să fie o eclipsă dificilă, dar era în casa a opta, m-am gândit că o să am multe taxe de plătit, dar era de fapt vorba despre sănătate, operații și intervenții grele. Au vrut să mă opereze, dar au schimbat în ultimul moment decizia de tratament chirurgical cu unul medicamentos. Doctorii îmi spun – cum de nu te plângi niciodată? Le spun că îmi știu astrograma. Mai am multe de tras cu boala asta. Saturn în Săgetător nu e bun pentru mine. Cunoscându-mi harta știu că trebuie să urmez sfatul doctorilor, să țin dieta prescrisă și să fiu atentă.”

Susan suferă de o boală autoimună rară. A fost o vreme internată, a scris horoscoape de pe patul de spital și urmează un tratament dificil, care îi face și rău, pe lângă bine. Speră să scape de el peste două luni. Tot atunci Susan speră că va fi gata și proiectul cel nou, despre care nu vrea încă să spună nimic. „Am semnat un contract de confidențialitate și nu pot să divulg nimic până în iunie”, se scuză, arătându-se încântată de proiect. „Trebuie să mă suni în iunie, când Mercur iese din retrogradare!” Nu știu dacă glumește la partea cu Mercur, dar nu pot să nu mă gândesc că, acum două luni, în plină suferință și boală, Susan făcea planuri în afaceri. Cu Ascendentul în Gemeni, avea nevoie să înceapă ceva nou, cum spune ea. Astrologia i-a fost ghid încă o dată. Undeva în biografia ei oficială, scrie că astrologia nu e predestinare, ci o unealtă bună de făcut planuri. „Știind aspectele, poți să le folosești în avantajul tău, să acționezi astfel încât să-i arăți universului intențiile tale.”

Prietenii mă întreabă adesea dacă astrologia „funcționează”. Pentru Susan a funcționat, cu siguranță. Rămâne ca și noi ceilalți să-i facem Universului o demonstrație.

Foto: arhiva Susan Miller

PRIMA PARTE A INTERVIULUI CU SUSAN MILLER poate fi citită aici. Ce vor să afle americanii de la astrolog, cum stăm cu dragostea vara asta și care sunt zodiile favorizate de mersul planetelor…

Mihaela Doina Radulescu
follow me