1,104

3 zile de fine dining la Kaufland Pop Up Restaurant

Timp de trei zile, între 20 și 22 noiembrie, celebrul Chef Frank Oehler, ce deține o stea Michelin, gătește în exclusivitate alături de Chef Samuel Le Torriellec, la Kaufland Pop Up Restaurant.

Meniul fine dining al celor trei zile de răsfăț culinar conține produse din marca proprie Exquisit de la Kaufland, printre care: Prosciutto San Daniele, ulei de semințe de dovleac, somon sălbatic Sockeye, burrata, risotto cu trufe, dessert tiramisu, creme brulee și multe alte preparate rafinate.

Cei care vor trece în aceste zile pragul Kaufland Pop Up Restaurant din București, zona Pipera, vor avea ocazia să trăiască o experiență culinară inedită. Chef Samuel și Chef Frank Oehler vor face spectacol preparând gustări delicioase cu produse #Exquisit. În cele trei zile aceștia își vor încânta oaspeții cu preparate speciale, live cooking shows şi o atmosferă rafinată, oferind gurmanzilor trei zile exclusiviste.

Chef Frank Oehler a lucrat în bucătăriile unor restaurante renumite din Germania, Anglia și Spania, iar în 2008 și-a deschis propriul restaurant în Stuttgart.

Program:

Marţi şi miercuri, 20-21 noiembrie

  • Masa de prânz – 12:00 – 18:00
  • Cina – 19:00 – 22:00 (ultima comandă)

Joi, 22 noiembrie

  • Masa de prânz – 12.00 – 18.00

Adresa: Si-Lounge, str. George Constantinescu, nr. 2-4, București.

Pentru rezervări: 0799.919.911.

Despre gama Exquisit

Special pentru perioada sărbătorilor, Kaufland aduce în magazine gama de produse premium Exquisit, marcă proprie cu un sortiment variat de delicatese, pentru toți cei care vor să-și ofere un moment special de rafinament, lux și savoare sau pur și simplu să încerce ceva deosebit. Gama Exquisit răsfață cele mai fine gusturi, oferind o selecție de specialități delicioase, inedite și actuale, ideale pentru mesele festive de sărbători.

Mai multe despre produsele marca Exquisit

Mai multe despre Pop-Up Restaurantul din Pipera și până când e deschis

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.