Laura Hîncu lansează o nouă colecţie Silk Essentials, din caşmir pur

Designerul român Laura Hîncu a lansat sâmbătă, 24 octombrie 2020, noua colecție de piese vestimentare pentru femei realizate 100% în mod sutenabil din cașmir pur Silk Essentials. Dacă vreţi s-o admiraţi şi să cumpăraţi, găsiţi colecţia online.

Laura Hîncu Silk Essentials

Noua colecție Sustain.Ability include pulovere oversized cu un fitting impecabil, decolteu in V sau guler înalt lejer și fix, pantaloni tip costum sau tip trening și accesorii care să se integreze în orice stil vestimentar sau tip de siluetă, alese atent pentru a asigura un confort luxos în exterior sau acasă. Piesele informale precum hanoracul, pantalonii tip trening, șosetele, bustiera, pantalonii scurți și masca pentru dormit care pot fi purtate cu ușurință atât în casă, cât și în exterior sunt cuprinse separat, într-o categorie nouă Loungewear.

Colecția Silk Essentials pentru femei din acest an completează piesele deja existente pe shop.laurahincu.ro cu texturi noi din cașmir pur – jersey knit, bee tuck knit, cable knit sau full bee knit interpretate reinterpretate în piese cu design minimalist. Cele 30 de piese noi realizate din cașmirul produs în mod 100% sustenabil sunt mai fine, se scămoșează mai puțin și rezistă mult mai bine în timp. Fiecare comandă vine însoțită de certificatul de autenticitate.

Laura Hîncu Silk Essentials octombrie 2020

Puloverele, pentru care este posibil, din punct de vedere tehnic, a fost introdusă varianta de One Size pentru a contracara „the vanity sizing” și pentru a încuraja confortul și autenticitatea în detrimentul stadardelor de frumusețe promovate în media.

 „Suntem unice și la fel sunt și nevoile noastre, mai ales în acest an aparte în care avem nevoie de piese cât mai ușor de adaptat în ținute de casă, birou, comisioane sau ieșiri personale”, spune Laura Hîncu. „Piesele  sunt realizate din cașmir de cea mai bună calitate și îmbină tipare ingeniose cu experiența în prelucrarea uneia dintre cele mai atipice fibre naturale, făcând posibil ca măsură unică să îmbrace foarte bine orice tip de siluetă între dimensiunile XS și L. Noua colecție de pe shop.laurahincu.ro a fost gândită exact așa, piese vestimentare premium care să fie potrivite în orice context și mai ales care pot asigura un confort sporit. Designul l-am concentrat pe detaliile de finisaje și texturi variate, pastrând ca preocupare centrală funcționalitatea rafinată”, precizează creatoarea.

Laura Hîncu Silk Essentials oct 2020

Colecția a fost realizată în colaborare cu Uniunea Cașmirului Sustenabil din Mongolia.

Colecția Silk Essentials – shop.laurahincu.ro ilustrează o perspectivă simplificată asupra conceptului Private Fashioning, care definește modul de lucru al designerului. Prin Private Fashioning, fiecare piesă  vestimentară devine unicat și poartă amprenta personalității și nevoilor vestimentare ale femeii care o poartă, rezultat obținut în urma întâlnirilor cu designerul. Detalii despre piesele vestimentare (mărimi, culori, prețuri, livare), precum și informații despre conceptul Private Fashioning se regăsesc pe site.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.