Leu Horoscop 2015

ID-10085291Leu Horoscop 2015: Viață de vedetă

Jupiter a intrat în Leu încă din vara anului trecut, făcând din voi vedetele zodiacului. Leii rămân favorizații astrelor și în prima parte a anului 2015, când debordează de energie și optimism, primesc ajutor și vești bune de departe sau își întâlnesc marea dragoste. Sau toate la un loc.

Jupiter n-a mai fost în zodia voastră din 2002-2003, dragi Lei, așa că amintiți-vă de atmosfera acelor ani, ca să știți cum vă merge anul acesta. Față de atunci, acum lucrurile stau mai bine și mai spectaculos, întrucât Jupiter primește susținere puternică de la alte două planete lente: Uranus, care vă îndeamnă la schimbări în bine, și Saturn, care face ca acestea să fie pe termen lung. Peste vară, Jupiter e secondat de Venus în zodia voastră, dublându-vă șansele, în orice domeniu. Sunteți mai frumoși, dragi Lei, mai buni, mai generoși, mai veseli și mai creativi. Venus stă la voi în zodie timp de 4 luni, până pe 8 octombrie, iar în august, la aniversare, e însoțită de Soare și Mercur – e clar că la voi se dă petrecerea! E multă agitație, sunteți știrea zilei, apăreți pe copertă și la tv, lumea vă adoră și vrea să vă fie în preajmă, sunteți vedete. Adică așa cum vă place vouă…

Pe 11 august 2015, Jupiter intră în casa banilor, aducând, timp de un an, mari șanse financiare. În octombrie, el va fi însoțit și de Venus, micul benefic, și de Marte, care dinamizează puternic domeniul finanțelor, crescând veniturile, dar și cheltuielile. Așadar, se mărește bugetul, apar noi surse de câștig, proiectele și ideile voastre sunt primite cu entuziasm și conturi pline – numai vești bune!

Dacă ați vrut să cumpărați o casă sau să o redecorați pe cea veche, să vă mutați într-o locuință mai spațioasă sau mai bine amplasată, iar Saturn nu v-a lăsat până acum, aveți drum liber de-acum încolo. Saturn a ieșit din Scorpion, unde nu se va mai întoarce anul acesta decât timp de 3 luni, în vară, când e bine aspectat de Neptun, iar în iulie, de Soare și Marte. Aveți șansele să vă găsiți casa visată, totul e s-o căutați.

Iar acum, despre dragoste. Căci despre asta e vorba în 2015. Iubirea, copiii și creativitatea Leilor e guvernată de Jupiter, iar Jupiter le aduce numai noroc anul acesta. Saturn, intrat și el în casa iubirii timp de doi ani de-acum încolo, stabilizează sentimentele și relațiile, poate transforma o iubire de-o vară într-una durabilă. Îndemnul meu e să fiți precauți, pentru că aspectul nefavorabil Saturn-Neptun poate induce confuzie și iluzii, dar șansa există, e păcat să n-o valorificați. Poate în iunie-iulie, când Jupiter și Venus vă dă carisma și o mare atractivitate. Sau în septembrie, o lună pasională, cu schimbări bruște de situație în favoarea voastră, sub auspiciile conjuncției dintre Marte și Venus în Leu. Studiați cu atenție terenul și pășiți după ce v-ați asigurat că totul e așa cum vă așteptați. Pe de altă parte, cine nu riscă (măcar un pic) nu câștigă, spune proverbul.

Finalul de an vă prinde numărându-vă banii și șansele de câștig la serviciu, unde Pluto vă promite o ascensiune subtilă și mari transformări în 2015-2016.

BERBEC

BERBEC

taur

TAUR

GEMENI

GEMENI

rac

RAC

fecioara

FECIOARĂ

balanta

BALANȚĂ

scorpion

SCORPION

sagetator

SAGATĂTOR

capricorn

CAPRICORN

varsator

VĂRSĂTOR

PESTI

PEȘTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Image courtesy of adamr at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.