O apă minune pentru ten

Nu, nu trebuie s-o bei, doar să o dai pe față. Se spune că apa termală Saint Gervais Mont Blanc e o apă minune pentru ten. Pentru cei care nu pot să locuiască în stațiunea Saint Gervais din masivul Mont Blanc și să facă baie zilnic în izvorul cu apă termală, s-a inventat flaconul cu pulverizator.

Apa Termală Saint Gervais Mont Blanc

Apa Termală Saint Gervais Mont Blanc (24 lei/125 ml)

1. Apă termală Saint-Gervais Mont Blanc

E bine să ai un tub cu apă termală în poșetă. Sau acasă, la îndemână, în dulăpior. Iar apa termală din izvoarele de Saint Gervais te scoate din tot felul de necazuri. Dacă ai și un bebeluș, ai nevoie de două ori de ea. Și asta pentru că are efect antialergic, antiiritant, cicatrizant și reparator (se recomandă și în cazuri severe de arsuri), conferă confort imediat pielii sensibile și iritate. Estompează eczema adultului si a nou-nascutului, e bună în psoriazis, prurit, urticarie, dermatite de contact. Calmează durerile și mâncărimile și îmbunătățește aspectul țesutului cicatriceal. Este ideală pentru pielea uscată, intolerantă și cu tendință atopică, la orice vârstă.

Apa termală Saint Gervais Mont Blanc izvorăşte dintr-un ecosistem în mod miraculos conservat al muntelui Mont Blanc, numit astfel deoarece crestele lui sunt veşnic înzăpezite. E puternic concentrată în minerale și oligoelemente (conform Buletinului Academiei Naționale de medicină, 1996). Are o puritate recunoscută și o compoziție unică, considerată un adevărat „ser de frumusețe”.

TEST & REZULTATE: Eu am folosit-o cu rezultate bune împotriva iritațiilor de pe față (rozacee/dermatită seboreică), după epilat (închide porii și calmează pielea), la clătire, după aplicarea unei măști exfoliante (ca să nu arăt ca un rac fiert imediat după). Am pus tubul în frigider și apoi am pulverizat o dată scurt peste machiaj, ca să țină mai mult.

Mai poate fi folosită după ras, expunerea la soare/vânt, în zilele călduroase de vară, după sport etc. Hidratează imediat, are ph neutru, e izotonică, ameliorează iritațiile. O pulverizezi pe piele și o lași să se usuce, fără să ștergi. E bună la tot felul de probleme de piele, ca o componentă a unui tratament mai elaborat, înainte de aplicarea unguentelor. Medicii dermatologi utilizează această apă termală în medicina estetică (post-laser, post-peeling).

Lapte de corp cu apă termală Saint Gervais Mont Blanc

Lapte de corp cu apă termală Saint Gervais Mont Blanc (27 lei/200 ml)

2. Lapte hidratant cu apă termală

Lapte de corp Saint Gervais Mont Blanc, cu apa termală (75%), unt de karite, ceară de albine, adică ingrediente complet naturale. E hidratant, hipoalergenic, fără fenoxietanoli sau parabeni.

TEST & REZULTATE: E fluid, cremos, se absoarbe imediat în piele. Nu e foarte gras, dar e bun dacă ai pielea iritabilă și intolerantă. E bun și pentru mâini, dacă vrei să le cremuiești când te grăbești, pentru că intră rapid în piele: 10 secunde grase, 10 secunde lipicioase, apoi poți să scrii din nou la tastatură, pentru că dispare orice urmă de produs, rămâne hidratarea.

Le găsești pe amândouă și multe altele la fel de interesante în magazinul online www.optimashop.ro și în farmacia Crisia, din Calea Dorobantilor nr. 111-131, Sector 1, Bucureşti, telefon 021.230.067

 

Image courtesy of CNaene at FreeDigitalPhotos.net

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#Shopping