ParkLake Shopping Center ne aşteaptă cu premii şi reduceri aniversare

În luna septembrie ParkLake Shopping Center sărbătorește patru ani de când și-a deschis porțile și ne aşteaptă cu patru weekend-uri speciale de reduceri și premii. Profită de reducerile aniversare și câștigă unul dintre cele 2 000 de vouchere de cumpărături!

ParkLake ediţie aniversară reduceri si premii FashionTimp de patru weekend-uri, respectiv în fiecare sâmbătă și duminică, în perioada 19 septembrie – 11 octombrie, toți pasionații de shopping sunt așteptați la ParkLake Shopping Center cu reduceri de până la 20% în magazinele partenere, la diferite categorii de produse: Îmbrăcăminte; Încălțăminte și Accesorii; Servicii și Produse de Înfrumusețare; Home&Deco și alte Servicii. Mai mult, clienții care vor face cumpărături de minimum 150 de lei din categoriile menționate vor primi vouchere de 50 de lei (în limita stocului disponibil), vouchere valabile în peste 100 de magazine. Pentru a intra în posesia acestora, participanții trebuie să prezinte bonul fiscal la biroul de informații al centrului comercial.

  • 19-20 septembrie – Reduceri de până la 20% la categoria Îmbrăcăminte Femei, Bărbați și Copii

În acest weekend, persoanele pasionate de modă pot achiziționa articole de îmbrăcăminte din colecțiile de toamnă-iarnă cu reduceri de până la 20% în magazinele partenere. Cele mai noi produse vestimentare pentru o toamnă chic, plină de culoare și stil vor putea fi, astfel, adăugate la garderoba pentru noul sezon.

  • 26-27 septembrie – Reduceri de până la 20%  la categoria Încălțăminte și Accesorii pentru Femei, Bărbați și Copii

ParkLake reduceri accesoriiDupă ce au ales ținutele preferate, vizitatorii vor putea să le accesorizeze cu cele mai noi modele de pantofi, genți, dar și bijuterii.

  • 03-04 octombrie – Reduceri de până la 20%  la categoria Servicii și Produse de Înfrumusețare

ParkLake reduceri la cosmetice

Sezonul rece vine cu multe provocări pentru ten, dar și cu propuneri de neratat în materie de produse cosmetice de îngrijire, precum și servicii de beauty pentru un look perfect asortat noilor ținute și accesorii proaspăt descoperite. Tot ce trebuie făcut pentru a le descoperi este o vizită în magazinele de profil din ParkLake.

  • 10-11 octombrie – Reduceri de până la 20% la categoria Home&Deco și alte Servicii

ParkLake Home&Deco

După trei weekend-uri dedicate outfit-urilor preferate, serviciilor și produselor de înfrumusețare, vizitatorii vor avea ocazia să beneficieze de noi discount-uri în magazinele partenere din categoriile Electrocasnice, IT, Mobilă și decorațiuni, Servicii de curățătorie și multe altele. Tot ce trebuie să facă este să consulte lista magazinelor partenere și să aleagă din oferta disponibilă.

Te-ai pregătit de shopping?

Sărbătorește alături de ParkLake Shopping Center patru ani de shopping, distracție și experiențe deosebite!

Regulamentul complet al campaniei, precum și lista magazinelor partenere vor fi disponibile pe site.

În siguranță #nudoaracasă

În contextul actual, ParkLake Shopping Center, a dezvoltat și adoptat măsuri sporite de igienă și siguranță, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi. Astfel, a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

În plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul în siguranță #nudoaracasă. Printre acestea se numără implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial și informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum și instalarea sistemelor de măsurare a temperaturii la toate intrările în centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant în toate zonele comune principale (intrări în mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulație în mall, precum și implementarea unor noi sisteme de semnalistică și informare menite să transmită vizitatorilor măsurile de protecție și conduita recomandate în interiorul centrului comercial.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Lista cu magazine şi mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți  aici.

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.