Pasteluri de iarnă

color test resTendințele în nail design ale acestui sezon amintesc de frumusețea tundrei arctice cu cea mai nouă colecție CND – Aurora, în pasteluri de iarnă strălucitoare și nuanțe suprarealiste glaciare irezistibile…

În acest sezon, tendințele în nail design aduc în prim plan esențele cristaline și finisajele strălucitoare ale gheții. Formele variază de la cea migdalată subțire, până la pătrată, cu străluciri ce evocă sclipirea apusului de soare pe zăpadă”, spune Jan Arnold, co-fondator și style director CND. Culorile din colecție (Nordic Lights, Winter Glow, Glacial Mist, Tundra) sunt disponibil atât în varianta Shellac pentru unghii perfecte timp de minim 14 zile sau Vinylux, pentru femeile care își doresc versatilitate și nuanțe noi în fiecare săptămână.

3

Shellac, primul lac semipermantent, se aplică precum un lac se poartă ca un gel. Ține 2 săptămâni, se îndepărtează în câteva minute. (176 lei)

Vinylux este rezultatul celor mai noi tehnologii aplicate în nail design. Expunerea la lumina naturală sigilează culoarea într-un strat foarte rezistent, cu aspect impecabil, ce se menține o săptămână. Se usucă foarte rapid fără lampa UV arată spectaculos. (56 lei)

Le găsești exclusiv în magazinele Top Line Europa și în saloanele selecționate.

Detalii pe: Pentru mai multe detalii despre grupul de companii Top Line: www.topline.ro sau https://www.facebook.com/0TopLineEuropa

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.