Pești Horoscop 2015

ID-10085298Pești Horoscop 2015: Promovare și bani

Neptun, stăpânul zodiei voastre, traversează zodia Peștilor, adică propriul domiciliu, din 2012 și până în 2026 – o perioadă atât de lungă, încât nici nu-i veți mai simți prezența. Neptun se simte perfect în zodia lui, iar bine aspectat de celelalte planete, Neptun vă poate aduce inspirație, intuiție, creativitate, ceea ce a și făcut până acum, în trigon cu Jupiter și Saturn. Din păcate, de anul acesta, Saturn în Săgetător nu e prea prietenos cu Neptun, motiv pentru care acesta vă transmite din confuzia lui. Idei nerealiste, iluzii, ambiții nerezonabile. Idealurile voastre și percepțiile asupra situațiilor s-ar putea să fie ușor neclare sau discutabile. Dar vor fi și perioade bune, când Neptun vă ajută să luați cele mai bune decizii, dacă sunteți atenți. Nu stați prea bine cu imaginea de sine, dar celelalte domenii de viață primesc un impuls extraordinar, a venit vremea să vă bucurați de șansa voastră, dragi Peștișori.

Unul dintre ele ar fi cel al banilor, greu încercat în anii din urmă. În sfârșit, schimbările sunt benefice, susținute activ de șanse la serviciu, promovări, avansare în carieră, o atmosferă mai relaxată și o sănătate mai bună. E adevărat că, oricât ați primi, vi se pare insuficient. Saturn nu prea vă lasă să vă bucurați de realizări, pentru că, împreună cu Neptun, vă face să credeți că meritați mai mult. Încercați să nu-l băgați în seamă, pentru că schimbările ce vor urma sunt doar în bine, chiar dacă nu credeți asta, de la început.

Lunile de primăvară (februarie – martie, chiar și parte din aprilie) vă susțin în acțiuni, încep să vă aducă mari șanse financiare, în strânsă legătură cu munca voastră și cariera. Luna mai e dedicată iubirilor și copiilor, dar și inițiativelor imobiliare, unde s-ar putea să înregistrați un succes.

În prima jumătate a anului, oportunitățile la serviciu și vitalitatea crescută vă îndeamnă la acțiune, este o perioadă excelentă pentr realizări pe termen lung. Lunile de vară sunt pentru muncă, chiar dacă alții au plecat în vacanță. Acum aveți și o idee mai clară asupra a ceea ce vreți să faceți și să întreprindeți, așadar vă îndreptați cu pași mari spre succes. Casa banilor, serviciului și a carierei sunt bine aspectate până la începutul lui octombrie, iar până în august – excelent! Din august, Jupiter intră în Fecioară, în casa parteneriatelor voastre, așadar partenerul de viață sau de afaceri va fi locomotiva vieții de cuplu. Și, pentru că mai sunt încă planete benefice și în domeniul muncii voastre, veți contribui fiecare, cu partea lui, la realizările comune. În octombrie și noiembrie e vremea recoltei, iar Peștișorii chiar au ce culege în această toamnă.

În noiembrie, tandemul Venus Marte în Balanță vă poate aduce momente pasionale, răsturnări de situație sentimentală, emoții greu de uitat.

Decembrie e o lună mai calmă, excelentă pentru călătorii. Aveți grijă cum vă gestionați banii, pentru că Marte vă îndeamnă la cheltuieli. Soarele și Mercur peste Saturn vă aduc o realizare în domeniul carierei, poziției sociale, sau doar o lună relaxată, în care lumea vorbește despre voi – de bine, evident.

BERBEC

BERBEC

taur

TAUR

GEMENI

GEMENI

rac

RAC

LEU

LEU

fecioara

FECIOARĂ

balanta

BALANȚĂ

scorpion

SCORPION

sagetator

SAGATĂTOR

capricorn

CAPRICORN

varsator

VĂRSĂTOR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Image courtesy of adamr at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.