Queisser Pharma România și Asociația Banca de bine ajută refugiații din Ucraina

Queisser Pharma România și Asociația Banca de bine au încheiat recent un parteneriat pentru a ajuta refugiații din Ucraina, în contextul războiului din apropierea granițelor României. Un moment în care este nevoie de multă solidaritate și de unirea de forțe pentru a oferi tot ajutorul nostru unor suflete pentru care “acasă” a devenit un cuvânt care nu le mai oferă sentimeantul de liniște, ci mai degrabă unul de neliniște.

Queisser Pharma România și Asociația Banca de bine ajută refugiații din Ucraina

De aceea, Queisser Pharma România a decis să se alăture efortului depus de asociația Banca de bine și alte companii din România, oferind suplimente alimentare pentru menținerea unei stări normale de sănătate a refugiaților care au în această perioadă organisme slăbite de energie și putere, suplimente alimentare pentru persoanele cu diabet, șampoane, geluri dezinfectante antibacteriene, lenjerii de pat, măști de protecție, precum și produse pentru vârstnicii purtători de proteze dentare. Astfel, brandurile din portofoliul Queisser Pharma România care susțin această inițiativă sunt Doppelherz, Protefix și Plantur 21.

Queiser Pharma susține munca organizației Banca de bine datorită valorilor comune care le ghidează munca: grija pentru menținerea sănătății ca o motivație constantă pentru întreaga activitate!

Pachetele vor fi trimise cu ajutorul voluntarilor Banca de bine atât la granița României, la punctele de intrare în țară a refugiaților din Ucraina, cât și în centre special amenajate din diverse orașe în care sunt cazați.

Queisser Pharma este o companie farmaceutică ce are în portofoliul său branduri germane precum Doppelherz, Protefix, Alpecin, Vagisan, Protefix, Plantur 39, Plantur 21, dar și alte produse precum: Renofix – pentru sănătatea aparatului urinar și Klearvol – pentru o respirație ușoară a copiilor. Produsele Queisser sunt prezente în peste 65 de țări și 4 continente.

Banca de bine este o organizație non guvernamentală tânără, dinamică a cărei misiunea este de a ajuta activ copiii din mediile defavorizate pentru a avea acces egal la educație și oportunități viitoare de dezvoltare. Activitatea organizației Banca de bine se realizează în regim de voluntariat, cu transparență totală, integritate și mult curaj. Banca de bine susține campanii umanitare și conectează asociații non-profit, companii, donatori și beneficiari împreună.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.