Ronaldo a fost numit cel mai bun jucător FIFA 2016

Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo a primit titlul de „Cel mai bun fotbalist al anului 2016”. Atletul este sponsorizat din 2013 de Herbalife Nutrition. Decizia de acordare a premiului a inclus voturile căpitanilor şi ale managerilor de echipe naţionale din întreaga lume, un vot public online acordat de fanii fotbalului şi voturi formulate de reprezentanţi ai presei internaţionale.

Ronaldo cel mai bun jucator FIFA 2016

„Herbalife Nutrition îl felicită cu mândrie pe Cristiano Ronaldo pentru acest premiu binemeritat, care încununează un an – excepțional, plin de realizări formidabile”, a declarat Michael O. Johnson, Chairman şi CEO, Herbalife. „Ne mândrim cu tradiţia noastră în susţinerea sportivilor din întreaga lume, aşa cum este şi Cristiano. El exemplifică foarte bine încrederea noastră în nutriţia corectă şi într-un stil de viaţă activ şi sănătos,” a mai declarat oficialul Herbalife.

Ronaldo, pe care canalul de televiziune ESPN (Entertainment and Sports Programming Network) l-a numit cel mai celebru sportiv din lume, adaugă acest premiu mai multor distincţii importante care i-au fost acordate în 2016, printre care Gheata de Aur UEFA (Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal), pentru cel mai bun marcator din meciurile de ligă, din divizia de top a fiecărei ligi naţionale din Europa. Ronaldo este singurul sportiv care a câştigat Gheată de Aur de patru ori. El a mai câştigat titlul de “Cel mai bun jucător UEFA din Europa” pentru 2015/16, după ce a condus echipa Real Madrid spre primul loc în UEFA Champions League şi, în premieră absolută, -a adus Portugalia natală în Campionatul European UEFA 2016. Cel mai recent premiu câştigat de celebrul sportiv este Balonul de Aur (Ballon d’ Or), o distincţie anuală acordată de revista France Football.

Sportivii ce sunt sponsorizaţi de Herbalife Nutrition folosesc produsele Herbalife® înainte, în timpul şi după antrenamentele şi meciurile lor. Ca parte a angajamentului său constant de îmbunătăţire a nutriţiei şi a performanţei în sport, Herbalife Nutrition a lansat, în colaborare cu Cristiano Ronaldo, Herbalife24 CR7 Drive – o băutură destinată sportivilor şi concepută special pentru a face faţă cerinţelor de nutriţie ale faimosului  fotbalist, dar şi pentru a le aduce beneficii atleţilor de orice nivel. Aflați mai multe despre sportivii sponsorizaţi de Herbalife Nutrition.

Herbalife este o companie internaţională din domeniul nutriţiei, care are ca principal obiectiv schimbarea modului de viață al  oamenilor, oferindu-le produsele sale excelente încă din 1980.

Portofoliul Herbalife include  produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală care sunt disponibile în exclusivitate pentru şi prin intermediul Membrilor Independenţi Herbalife, în peste 90 de ţări. Ne-am asumat misiunea de a lupta împotriva problemelor globale legate de nutriţie deficitară şi obezitate, oferind produse de înaltă calitate, consultanţă unu-la-unu cu membrii Herbalife şi o comunitate care inspiră adoptarea unui stil de viaţă sănătos şi activ.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou