Scorpion Horoscop 2015

ID-10085294Scorpion Horoscop 2015: Speranțe împlinite

Vești bune și pentru tine, dragă Scorpion! Te numeri printre cei mai favorizați de astre, anul acesta. Chiar din primele zile scapi de greutățile impuse de Saturn, pentru mulți ani de-acum înainte (vreo 30). Nu că nu te-ar fi supărat prea tare – în prima parte a anului trecut, Saturn, ca parte a unei piramide de apă cu Jupiter în Rac și Neptun în Pești, te-a sprijinit în realizări importante și durabile, în domenii legate de dragoste, copii, studii, creativitate sau relația cu străinătatea. E adevărat, te-a cam drenat de energie, poate ți-a dat ceva probleme cu sănătatea și a întârziat lucrurile, ba uneori le-a împiedicat, de-a dreptul. Saturn e dificil de mulțumit și serios, vrea să muncim din greu și ne recompensează câte puțin. Așa că plecarea lui din zodia voastră e un punct câștigat.

În prima jumătate a lui 2015, Saturn intră în casa banilor, unde va sta doi ani și jumătate. Aș zice că asta e o veste proastă, dacă Saturn n-ar face acum cu Jupiter și Uranus o frumoasă piramidă de foc, extrem de motivantă. Mai precis, îți dă șansa să faci bani din munca proprie.Muncești de nu mai poți, dar cu folos. De data aceasta, realizările lui Saturn sunt și mai importante, pentru că ele privesc situații extraodinare în carieră și poziție socială, unde se află Jupiter și schimbări importante la serviciu, unde e Uranus. Poate că ai simțit încă din toamna anului trecut efectele benefice al trigonului Uranus-Jupiter, dar în prima jumătate a acestui an, te vei bucura de acțiunea combinată a tuturor celor trei planete, în formație completă. Folosește cu înțelepciune sursele și resursele, pentru că din august, conducta de bani se cam îngustează.

Tot anul, Neptun îți pune ceva piedici în sentimente sau relația cu copiii. Confuzii, neînțelegeri, poate cheltuieli mari pentru copii, poate decizii care se dovedesc a fi păguboase, în cele din urmă. Cu excepția lunilor de vară, când Neptun se eliberează de cuadratura cu Saturn și îți permite decizii inspirate. Dacă ai de luat hotărâri importante privind copiii sau relația cu omul iubit, decide-te până în iulie, pentru că după aceea se reinstalează posibilitatea erorilor și a confuziei (până în vara anului viitor), din pricina aspectelor proaste pe care le face Neptun din Pești cu Saturn în Săgetător și Jupiter în Fecioară.

Jupiter e de anul trecut în carierei și a poziției sociale, unde promite oportunități și schimbări benefice spectaculoase. În iunie și iulie, el e secondat de Venus, dublând practic șansele – nu le rata!

Pe 11 august, Jupiter intră în Fecioară, unde se ocupă de împlinirea speranțelor tale și a celor mai secrete visuri. Nu neapărat pe cele legate de bani, ci pe cele care privesc domeniul casei a treia (scrisul, comunicarea, promovarea, comerțul, studiul, afacerile sau călătoriile) unde Pluto a inițiat de câțiva ani transformări profunde. Poate că ai făcut din pasiunea ta pentru călătorii, un job bine plătit. Sau ți-ai lansat un blog de succes, din care scoți bani. Sau ți-ai deschis o firmă de PR, sau una de comerț, propria afacere. Inițiativele tale vor merge din plin din a doua jumătate a anului și până în vara lui 2016.

BERBEC

BERBEC

taur

TAUR

GEMENI

GEMENI

rac

RAC

LEU

LEU

fecioara

FECIOARĂ

balanta

BALANȚĂ

sagetator

SAGATĂTOR

capricorn

CAPRICORN

varsator

VĂRSĂTOR

PESTI

PEȘTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Image courtesy of adamr at FreeDigitalPhotos.net

Redactia
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.