Sf Valentin: 6 idei de cadouri inedite de la Niche Parfumerie

O lumânare parfumată, o carte de care n-ai mai auzit, un parfum de nișă, o cremă mai altfel. De Sf Valentin, Niche Parfumerie îți propune 6 alternative romantice inovatoare la clasicele bomboane de ciocolată și buchete de flori, 6 idei de cadouri inedite de care persoana dragă își va aminti întotdeauna. Ziua îndrăgostiților este momentul perfect să îți arăți aprecierea pentru persoana importantă din viața ta – ce-ar fi să o impresionezi cu adevărat, de data asta?

1. O lumânare parfumată este perfectă pentru persoana căreia îi place să facă băi cu spumă la lumina lumânărilor. Flacăra subtilă a lumânării este o experiență fascinantă și relaxează atât ochii, cât și mintea, iar combinată cu un miros evocator devine de-a dreptul irezistibilă.

Maharadjah este must-have-ul din colecția de lumânări și ambient de la Parfums de Nicolai și un cadou bine primit, mai ales de Sf Valentin.

Lumânarea Parfums de Nicolai Maharadjah este o combinație subtilă de lavandă și lemn de santal care susține acordul de paciuli și vanilie condimentată. Maharadjah este must-have-ul din colecția de lumânări și ambient de la Parfums de Nicolai și un cadou bine primit, mai ales de Sf Valentin.

Preț: 220 lei/ 190 grame

2. Dacă cititul și parfumurile sunt subiecte de interes prețuite de persoana dragă, ai șansa acum să i le poți oferi pe amândouă. The Big Book of Perfume editată de echipa de la Nez ne propune o călătorie cu totul specială în explorarea parfumului în toate fațetele sale, pătrunzând în inima unei lumi fascinante, dar foarte puțin cunoscute.

The Big Book of Perfume dezvăluie cele mai bine păstrate secrete ale parfumeriei, răspunzând tuturor întrebărilor despre lumea mirosului.

The Big Book of Perfume îndepărtează cortina de pe cele mai bine păstrate secrete ale parfumeriei, răspunzând tuturor întrebărilor pe care ți le-ai pus despre lumea mirosului.

Preț: 200 lei

3. Un parfum rafinat și luxos este un cadou deosebit de intim și personal. Împletite din fire delicate de șofran auriu, fructele roșii intense strălucesc în centrul hipnotic al parfumului unisex Anfas Ishq. Dulceața florilor de iasomie albă subliniată de notele calde de ambră și vanilie și împreună cu caracterul senzual și lemnos al lichenului se amestecă cu notele savuroase, subtil acide, fructat-gurmande ale acestei compoziții Anfas.

Anfas Ishq edp

Anfas Ishq, pasional și poetic, reprezintă simetria a două suflete devotate unul celuilalt și puterea infinită a iubirii care le aduce împreună.

Preț: 1400 lei/ 75 ml

4. Dacă partenera ta este un suflet aventuros, căruia îi place să călătorească și să exploreze, o să iubească Discovery Set-ul de la Parfums Dusita, ce include 9 eșantioane generoase de 2,5 ml.

Set Discovery Parfums Dusita: Issara, Melodie de l'Amour, La Douceur de Siam, Erawan, Fleur de Lalita, Splendiris, Le Pavillon d'Or, Moonlight în Chiangmai și Anamcara - cele mai apreciate și premiate parfumuri Dusita.

Setul Discovery Parfums Dusita cuprinde Issara, Melodie de l’Amour, La Douceur de Siam, Erawan, Fleur de Lalita, Splendiris, Le Pavillon d’Or, Moonlight în Chiangmai și Anamcara – cele mai apreciate și premiate parfumuri Dusita.

Preț: 300 lei

5. Din fericire există o mulțime de cadouri minunate care se potrivesc cu sustenabilitatea. Aemium Innocence In A Scent este expresia olfactivă a fericirii și a inocenței, o îmbrățișare blândă a notelor pudrate, elegante și florale, care ne amintesc de pudra de machiaj.

Aemium Innocence In A Scent

Ca garanție a seriozității, parfumurile Aemium au fost certificate Cosmos Organic sau Cosmos Natural de către ECOCERT și această marcă face pași reali pentru o lume mai echitabilă și durabilă.

Preț: 690 lei/ 100 ml

6. Pentru persoanele care iubesc dovezile zilnice de afecțiune și le valorează mai mult decât un cadou grandios o dată pe an, crema de corp de la Parfums de Nicolai Fig – Tea e alegerea perfectă.

Fig – Tea Parfums de Nicolai

Crema Fig – Tea de la Parfums de Nicolai are o textură sa fluidă, moale și cremoasă, care pătrunde ușor în piele, hidratează și parfumează pielea oferindu-i un aspect mai catifelat și un o aromă savuroasă.

Preț: 280 lei/ 250 ml

Produsele se găsesc în magazinele 50ML Artistic Fragrance Bar din București (Calea Dorobanților nr. 111) și Niche Parfumerie Timișoara (Str. Alba Iulia nr.1), dar și pe www.nicheparfumerie.ro

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.